Arnold Schwarzenegger:

Under parterapi måtte stjernen innrømme den rystende hemmeligheten

- Det holdt på å knuse kona mi.

ARNOLD SCHWARZENEGGER: I en ny dokumentar snakker actionstjerna ut som sin lange karriere, men også privatlivet som ikke har vært helt uten action det heller. Her bilde av han og ekskona, Maria Shriver i 1996. FOTO: NTB
ARNOLD SCHWARZENEGGER: I en ny dokumentar snakker actionstjerna ut som sin lange karriere, men også privatlivet som ikke har vært helt uten action det heller. Her bilde av han og ekskona, Maria Shriver i 1996. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

At Hollywood-stjernene har opp til flere skjeletter i skapene sine, kommer neppe som en overraskelse. Samtidig kan det virke som vi er inne i en tid hvor strømmetjenestene tjener godt på dokumentarer om kjendisenes ukjente liv.

Nylig ble det sluppet en dokumentar om Anna Nicole Smith og hennes turbulente tid i rampelyset. For ikke å snakke om Ed Sheeran som snakker ut om sykdommen som er tabu for menn og Pamela Andersen som i sin dokumentar fortalte at hun ble misbrukt av barnevakten.

Den nyeste i rekken, tar for seg guvernør og actionikon Arnold Schwarzeneggers liv og virke. Han lar seg også intervjue selv i dokumentaren.

I farens fotspor

Schwarzenegger slo gjennom i 1982 som Conan i filmen «Barbaren Conan» og med det satte han standarden som en av 80-tallets største actionhelt-skuespillere.

Den nå 75 år gamle skuespilleren, åpner opp om sin Hollywood-karriere, hans tid som guvernør i California og ikke minst: Hans personlige skandaler.

På et tidspunkt forteller han om da han måtte krype til korset og fortelle sannheten til sin kone Maria Shriver og deres felles barn. Hemmeligheten han hadde båret på er som tatt ut av en episode fra «Hotel Cæsar»- for han hadde altså et høyst levende kjærlighetsbarn utenfor ekteskapet. En sønn han hadde fått med hushjelpen, som følge av en affære.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer