Mary-kate Olsen

«Under samme tak»-skaper: - Jeg har personlig tatt kontakt med dem for å prøve å få dem med

I dialog med Olsen-tvillingene om seriecomeback

MARY-KATE OG ASHLEY OLSEN: De populære tvillingsøstrene valgte heller å prioritere designkarrieren framfor å gjøre TV-comeback. Foto: NTB Scanpix
MARY-KATE OG ASHLEY OLSEN: De populære tvillingsøstrene valgte heller å prioritere designkarrieren framfor å gjøre TV-comeback. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.no var til stede i Paris da Netflix arrangerte storslått presselansering av kommende serier og filmer - men også godbiter som allerede har hatt premiere ble trukket fram.

Den amerikanske 90-tallsserien «Fuller House» (i Norge kjent som «Under samme tak») hadde tidligere i år en renessanse på Netflix, og serieskaper Jeff Franklin (61) deltok på promoteringen i den franske hovedstaden.

På spørsmål fra KK.no om han syntes det var trist at karakteren «Michelle» (spilt av tvillingene Mary-Kate (29) og Ashley Olsen) ikke var med i serien svarte han oppriktig:

- Ja, jeg ble skuffet over at Olsen-tvillingene ikke ville være med. Det er som å ha en familiereunion, og så er det noen medlemmer som ikke dukker opp. Det er trist.

SERIESKAPEREN: Jeff Franklin er mannen som står bak suksess-serien Fuller House. Til KK.no sier han at han ble skuffet da han fikk beskjeden fra Olsen-tvillingene om at de ikke ville være med i den nye sesongen. Foto: Netflix
SERIESKAPEREN: Jeff Franklin er mannen som står bak suksess-serien Fuller House. Til KK.no sier han at han ble skuffet da han fikk beskjeden fra Olsen-tvillingene om at de ikke ville være med i den nye sesongen. Foto: Netflix Vis mer

Har tatt personlig kontakt med dem

Men han har heldigvis ikke gitt opp håpet om at de to blir med i sesong nummer to av den populære familieserien:

- Vi håper selvfølgelig at de vil være med i neste sesong, og jeg har personlig tatt kontakt med dem for å prøve å få dem med. Men ting må klaffe, sa han til KK.no.

I den nye sesongen av serien, som ligger tilgjengelig på Netflix, markerte de Michelles uteblivelse med å forklare at hun hadde flyttet til New York for å følge motedrømmen - ikke ulikt det Ashley og Mary-Kate Olsen faktisk gjør i virkeligheten. De to har nemlig gjort det stort som klesdesignere og moteikoner.

GJENGEN: Full House gjorde stor suksess på slutten av 80-tallet og begynnelsen av 90-tallet. Her med den originale rollebesetningen: Bob Saget, Dave Coulier, John Stamos, Jodie Sweetin, Candace Cameron, Mary-Kate og Ashley Olsen. Foto: NTB Scanpix
GJENGEN: Full House gjorde stor suksess på slutten av 80-tallet og begynnelsen av 90-tallet. Her med den originale rollebesetningen: Bob Saget, Dave Coulier, John Stamos, Jodie Sweetin, Candace Cameron, Mary-Kate og Ashley Olsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mary-Kate og Ashley har aldri kommet med noen offentlig begrunnelse selv for hvorfor de ikke ønsket å stille opp i den nye sesongen av Fuller House, men ifølge HelloMagazine har TV-seriens produsent Robert L. Boyett bekreftet at de ønsker å fokusere på nettopp designkarrieren fremfor å gjøre TV-comeback:

- Selv om Ashley og Mary-Kate ikke kommer til å være en del av «Fuller House», vet jeg hvor mye de satte pris på serien, og de er fremdeles å regne som familie. Det har vært fascinerende å følge med på hvordan de har bygget opp sin profesjonelle karriere, og jeg støtter deres valg om å fokusere på designkarrieren og diverse business-foretak, sa han i mai 2015.

Alle utgiftene i forbindelse med denne turen er sponset av Netflix.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer