Leni Klum:

Undertøysbilder skapte storm - nå svarer hun

- Hun er en inspirasjon.

KRITIKK: Heidi og Leni Klum fikk massiv kritikk etter en undertøysfotografering. Foto: Alberto Terenghi / ipa-agency ne / Shutterstock / NTB
KRITIKK: Heidi og Leni Klum fikk massiv kritikk etter en undertøysfotografering. Foto: Alberto Terenghi / ipa-agency ne / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

I midten av oktober stilte mor og datter Heidi (49) og Leni (18) Klum opp i en fotoshoot for undertøysmerket Intimissimi. Klum og datteren, som også er datter av den italienske businessmannen Falvio Briatore (72), er ambassadører for Intimissimi.

Bildene fikk flere til å tenne på alle plugger, ifølge Independent, ettersom mor og datter hadde kledd seg i bare undertøyet på bildene. Flere omtalte det hele som både «rart» og «ekkelt».

«Jeg liker å tenke at jeg er progressiv på slike ting, men en mor og datter i undertøy i samme video er bare litt ekkelt», skrev blant annet en følger.

Synnøve Skarbø (52) var også blant de som reagerte sterkt på bildene, i podkasten med Vanessa Rudjord (46). Hun reagerte blant annet på 18-åringens bryststørrelse.

- Men det som gjorde at jeg virkelig reagerte var fordi datteren hadde et voldsomt frontparti, noe som gjorde at alt ble så seksualisert. Det er de største brødene jeg har sett. D-cupen til Heidi Klum ble som en pizzafjøl i forhold, var blant det Skarbø sa, ifølge Nettavisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer