Leni Klum:

Undertøysbilder skapte storm - nå svarer hun

- Hun er en inspirasjon.

KRITIKK: Heidi og Leni Klum fikk massiv kritikk etter en undertøysfotografering. Foto: Alberto Terenghi / ipa-agency ne / Shutterstock / NTB
KRITIKK: Heidi og Leni Klum fikk massiv kritikk etter en undertøysfotografering. Foto: Alberto Terenghi / ipa-agency ne / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

I midten av oktober stilte mor og datter Heidi (49) og Leni (18) Klum opp i en fotoshoot for undertøysmerket Intimissimi. Klum og datteren, som også er datter av den italienske businessmannen Falvio Briatore (72), er ambassadører for Intimissimi.

Bildene fikk flere til å tenne på alle plugger, ifølge Independent, ettersom mor og datter hadde kledd seg i bare undertøyet på bildene. Flere omtalte det hele som både «rart» og «ekkelt».

«Jeg liker å tenke at jeg er progressiv på slike ting, men en mor og datter i undertøy i samme video er bare litt ekkelt», skrev blant annet en følger.

Synnøve Skarbø (52) var også blant de som reagerte sterkt på bildene, i podkasten med Vanessa Rudjord (46). Hun reagerte blant annet på 18-åringens bryststørrelse.

- Men det som gjorde at jeg virkelig reagerte var fordi datteren hadde et voldsomt frontparti, noe som gjorde at alt ble så seksualisert. Det er de største brødene jeg har sett. D-cupen til Heidi Klum ble som en pizzafjøl i forhold, var blant det Skarbø sa, ifølge Nettavisen.

Kritikken fra Skarbø har duoen trolig ikke fått med seg, men mor og datter har holdt seg tause om kritikken fra følgerne. Nå bryter imidlertid 18-åringen tausheten om bildene.

- Jeg har helt ærlig ikke sett på så mange av reaksjonene. Jeg er veldig fornøyd med kampanjen, og jeg hadde en fantastisk dag med mamma. Jeg synes bildene ble flotte, og vi hadde det fantastisk, uttalte hun til Page Six mandag.

Om den massive kritikken som florerte på sosiale medier, sier 18-åringen at hun ikke har gitt noe oppmerksomhet. Hun skryter imidlertid stort av å få jobbe med moren.

- Jeg elsker henne. Hun er en inspirasjon. Bare rådene hun gir meg, måten hun jobber på, alt ved henne ... jeg kan fortsette og fortsette. Jeg elsker å ta bilder med henne, avslutter hun.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer