Emily Clarkson:

Ut mot faren etter Meghan-hets

- Umenneskelig.

KLAR TALE: Jeremy Clarksons datter, Emily Clarkson (til høyre), sier seg uenig i farens uttalelser. Foto: Jonathan Hordle/REX/NTB
KLAR TALE: Jeremy Clarksons datter, Emily Clarkson (til høyre), sier seg uenig i farens uttalelser. Foto: Jonathan Hordle/REX/NTB Vis mer
Publisert

Tidligere denne uken gikk Jeremy Clarkson (62), kjent fra programmet «Top Gear», ut mot hertuginne Meghan (41).

I en avisspalte i The Sun skrev Clarkson blant annet at han forakter hertuginnen og at han drømmer om at folk skal kaste «ekskrementer» på henne på gaten.

Clarkson skrev også at han hater 41-åringen mer enn Rose West, en seriemorder som samarbeidet med ektemannen Fred, i tortur og drap på unge kvinner og barn.

Støtter Meghan

Disse kommentarene skal ha vært et svar til den mye omtalte Netflix-dokumentarserien «Harry & Meghan».

Nå uttaler datteren til 62-åringen, Emily Clarkson (28), seg om farens nylige kommentarer om hertuginnen.

The Independent har også omtalt saken.

«Mine synspunkter er og har alltid vært klare når det kommer til kvinnehat, mobbing og medias behandling av kvinner.», skriver 28-åringen på Instagram-story, og fortsetter:

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«Jeg vil gjøre det veldig klart at jeg står imot alt som faren min skrev om Meghan Markle, og jeg støtter fortsatt de som målrettet opplever netthat».

Emily har tidligere denne uken også uttalt seg om medias dekning av hertuginnen av Sussex.

«Denne publikasjonen, og mange lik den, er ivrige etter å ØDELEGGE denne kvinnen», sa hun blant annet om nettstedet MailOnline.

Hun har også kalt pressebehandlingen av 41-åringen «umenneskelig», og mener at både hertuginnen og prins Harry har blitt «skummelt behandlet».

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer