Paris Hilton

Utlover gigantisk dusør: - Føler en del av meg er borte

Paris Hilton går langt for å få hunden Diamond Baby tilbake.

FORSVUNNET: Paris Hiltons hund Diamond baby forsvant høsten 2022, og kjendisen fortviler over at hennes firbente venn er borte. FOTO: Instagram/@parishilton
FORSVUNNET: Paris Hiltons hund Diamond baby forsvant høsten 2022, og kjendisen fortviler over at hennes firbente venn er borte. FOTO: Instagram/@parishilton Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En uke etter at mediepersonlighet Paris Hilton meldte hunden sin savnet, er det åpenbart at hun er villig til å gå langt for å få sin firbente venn tilbake.

Hunden er en Chihuahua som lyder navnet Diamond Baby, og på Instagram beskriver Hilton hundens forsvinning som «noe av det mest smertefulle jeg har opplevd», og at hjertet hennes er knust.

– Jeg savner henne så mye og føler at en del av meg er borte.

Hunden forsvant fra Mulholland i Beverly Hills, og Hilton forteller følgerne at hun er i kontakt med en dyredetektiv, og ikke mindre enn «seks troverdige synske/dyretolker», som alle har sagt at hunden er i live, og at det får henne til å holde motet oppe.

Omstridt arving

Paris Hilton er kjent som modell og skuespiller, og har hatt sin egen reality, sammen med Nicole Ritchie, datteren til Lionel Ritchie. Hun har norske røtter, og hennes forfar August Halvorson «Gus» Hilton utvandret til USA fra slektsgården Hilton søndre ved Kløfta på Romerike i 1870, og familien startet senere hotellkjeden Hilton.

Som arving til den enorme Hilton-formuen, vokste Paris opp på Manhattan, i en toppleilighet på Waldorf Astoria, og har levd et liv i sus og dus.

Hun har vært en av pådriverne for den omdiskuterte trenden med veskehunder, som også kalles teacuphunder, altså hunder som er så små at de får plass i en tekopp. Paris kler opp hundene sine i svindyre merkeklær, slik at de blir en del av antrekket hennes. Hva hundene hennes mener om å bli kledd opp i klær og hodeplagg vites ikke.

GODE TIDER?: Paris Hilton og Diamond Baby på scenen sammen for å dele ut prisen «The Cutest Musician's Pet award» i 2018. FOTO: Chris Pizzello/ NVISION/TT/NTB
GODE TIDER?: Paris Hilton og Diamond Baby på scenen sammen for å dele ut prisen «The Cutest Musician's Pet award» i 2018. FOTO: Chris Pizzello/ NVISION/TT/NTB Vis mer

Paris har tidligere hatt hundene Tinkerbell og Bambi, men nå er det altså Diamond Baby som spiller hovedrollen i forsvinningssaken.

Forsvant hjemmefra

Det var mens hun selv var opptatt med et fotoopptak, og flyttefolkene var i gang med å bære møbler ut og inn, at hunden må ha forsvunnet ut en dør, mener Hilton.

Livet uten Diamond Baby er åpenbart tungt, og Paris skriver at hennes høyeste ønske er å få hunden hjem igjen. Nå har hun gått til det skritt å utlove en kjempedusør, til den som gjenforener henne med hunden, og garanterer at hun ikke skal stille noen spørsmål.

Dusøren er på hele ti tusen dollar, altså over hundre tusen kroner, og i posten legger Hilton ved en e-postadresse der de som har opplysninger om hunden kan kontakte henne.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer