Paris Hilton

Utlover gigantisk dusør: - Føler en del av meg er borte

Paris Hilton går langt for å få hunden Diamond Baby tilbake.

FORSVUNNET: Paris Hiltons hund Diamond baby forsvant høsten 2022, og kjendisen fortviler over at hennes firbente venn er borte. FOTO: Instagram/@parishilton
FORSVUNNET: Paris Hiltons hund Diamond baby forsvant høsten 2022, og kjendisen fortviler over at hennes firbente venn er borte. FOTO: Instagram/@parishilton Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En uke etter at mediepersonlighet Paris Hilton meldte hunden sin savnet, er det åpenbart at hun er villig til å gå langt for å få sin firbente venn tilbake.

Hunden er en Chihuahua som lyder navnet Diamond Baby, og på Instagram beskriver Hilton hundens forsvinning som «noe av det mest smertefulle jeg har opplevd», og at hjertet hennes er knust.

– Jeg savner henne så mye og føler at en del av meg er borte.

Hunden forsvant fra Mulholland i Beverly Hills, og Hilton forteller følgerne at hun er i kontakt med en dyredetektiv, og ikke mindre enn «seks troverdige synske/dyretolker», som alle har sagt at hunden er i live, og at det får henne til å holde motet oppe.

Omstridt arving

Paris Hilton er kjent som modell og skuespiller, og har hatt sin egen reality, sammen med Nicole Ritchie, datteren til Lionel Ritchie. Hun har norske røtter, og hennes forfar August Halvorson «Gus» Hilton utvandret til USA fra slektsgården Hilton søndre ved Kløfta på Romerike i 1870, og familien startet senere hotellkjeden Hilton.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer