Kjendisbrudd:

Utroskap, vold og dumping over tekstmelding: Her er de verste kjendisbruddene

Fra Brad og Jennifer, til Britney og Justin.

EKSPLOSIVT: Jennifer Aniston og Brad Pitt, Tom Cruise og Nicole Kidman, og Robert Pattinson og Kristen Stewart er blant stjerneparene som hadde et alt annet enn et vennskapelig brudd... FOTO: NTB Scanpix
EKSPLOSIVT: Jennifer Aniston og Brad Pitt, Tom Cruise og Nicole Kidman, og Robert Pattinson og Kristen Stewart er blant stjerneparene som hadde et alt annet enn et vennskapelig brudd... FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi må innrømme at vi ikke føler at vi har så altfor mye til felles med Hollywood-stjernene når vi ser dem spankulere nedover rød løper iført glamorøse antrekk – mens vi sitter nedsunket i sofaen med hånden i potetgullposen.

Men noen opplevelser deler vi faktisk med «fiffen»: Deriblant bitre brudd. Under har vi samlet seks stjernepar som har gjennomgått nettopp dét.

Nicole Kidman og Tom Cruise

På 90-tallet var Nicole Kidman og Tom Cruise et av Hollywoods mest prominente «power couples». De møttes, forlovet og giftet seg innenfor en tidsramme på et år.

Tiden som mann og kone tok slutt etter 11 år, da Cruise i 2001 søkte om skilsmisse med standardfrasen «uforenlige forskjeller» lagt til grunn.

Verden ble sjokkert – og dét har man i ettertid fått vite at Kidman ble også.

I papirene som ble sendt inn som motsvar på Cruises ønske om skilsmisse, ble det nemlig skrevet at skuespillerinnen ble fullstendig tatt på senga av mannens avgjørelse.

– Hun ba på sine knær om at Tom skulle bli. Han gikk fra henne uten advarsel, og nektet å snakke om problemene eller gå i terapi, heter det i dokumentene ifølge Daily Mail.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer