Kjendisbrudd:

Utroskap, vold og dumping over tekstmelding: Her er de verste kjendisbruddene

Fra Brad og Jennifer, til Britney og Justin.

EKSPLOSIVT: Jennifer Aniston og Brad Pitt, Tom Cruise og Nicole Kidman, og Robert Pattinson og Kristen Stewart er blant stjerneparene som hadde et alt annet enn et vennskapelig brudd... FOTO: NTB Scanpix
EKSPLOSIVT: Jennifer Aniston og Brad Pitt, Tom Cruise og Nicole Kidman, og Robert Pattinson og Kristen Stewart er blant stjerneparene som hadde et alt annet enn et vennskapelig brudd... FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi må innrømme at vi ikke føler at vi har så altfor mye til felles med Hollywood-stjernene når vi ser dem spankulere nedover rød løper iført glamorøse antrekk – mens vi sitter nedsunket i sofaen med hånden i potetgullposen.

Men noen opplevelser deler vi faktisk med «fiffen»: Deriblant bitre brudd. Under har vi samlet seks stjernepar som har gjennomgått nettopp dét.

Nicole Kidman og Tom Cruise

På 90-tallet var Nicole Kidman og Tom Cruise et av Hollywoods mest prominente «power couples». De møttes, forlovet og giftet seg innenfor en tidsramme på et år.

Tiden som mann og kone tok slutt etter 11 år, da Cruise i 2001 søkte om skilsmisse med standardfrasen «uforenlige forskjeller» lagt til grunn.

Verden ble sjokkert – og dét har man i ettertid fått vite at Kidman ble også.

I papirene som ble sendt inn som motsvar på Cruises ønske om skilsmisse, ble det nemlig skrevet at skuespillerinnen ble fullstendig tatt på senga av mannens avgjørelse.

– Hun ba på sine knær om at Tom skulle bli. Han gikk fra henne uten advarsel, og nektet å snakke om problemene eller gå i terapi, heter det i dokumentene ifølge Daily Mail.

Som om ikke dét var brutalt nok, mistet også Kidman omsorgen for parets to adopterte barn i skilsmissen.

I ettertid ble det spekulert i at det var Cruises bånd til scientologikirken som førte til det uventede bruddet.

DOBBEL SORG: I kjølvannet av bruddet med Tom Cruise, mistet Nicole Kidman også omsorgen for parets to adopterte barn, Isabella Jane og Connor Anthony. FOTO: Scanpix
DOBBEL SORG: I kjølvannet av bruddet med Tom Cruise, mistet Nicole Kidman også omsorgen for parets to adopterte barn, Isabella Jane og Connor Anthony. FOTO: Scanpix Vis mer

Johnny Depp og Amber Heard

I 2012 ble det kjent at Johnny Depp hadde blitt samboer med 23 år yngre Amber Heard.

Duoen var tilsynelatende stormende forelsket, og i 2015 ble de mann og kone i en privat seremoni i sitt eget hus i Los Angeles – men bare et år senere brast lykken på eksplosivt vis.

Få dager etter at Heard søkte om skilsmisse, anklaget hun også Depp for å ha vært «verbalt og fysisk voldelig gjennom hele forholdet».

Som bevis ble det vedlagt bilder av 32-åringen med blåmerker og sprukket leppe som angivelig skal ha blitt forårsaket av Depp. Heard kalte også inn vitner som bekreftet filmstjernens voldelige oppførsel (deriblant en nabo og en felles venn av eksene).

I august 2016 kom det tidligere ekteparet til enighet utenfor rettssalen og inngikk forlik.

Så ble rollene reversert: Tre år senere gikk Depp til søksmål mot Heard.

I desember i fjor skrev sistnevnte nemlig en lederartikkel for The Washington Post hvor hun beskrev seg selv som et offer for vold i hjemmet. Dét reagerte Depp såpass sterkt på at han valgte å saksøke for ærekrenkelse.

I papirene som ble sendt inn i mars i år, hevder «Pirates of the Caribbean»-skuespilleren at det hele er en utspekulert svindel for å fremme Heards karriere. Samtidig anklager han eks-kona for å være voldelig.

– Heard er ikke et offer for vold; hun utøver selv vold, lyder det i dokumentene ifølge The Blast.

Det vises blant annet til at Heard angivelig var voldelig mot en tidligere kjæreste, samt en episode hvor hun kastet en glassflaske som knuste på Depps hånd og førte til at en av fingrene hans «krevde kirurgisk inngrep og måtte sys på igjen».

LES OGSÅ: Bør du si noe dersom din voldelige ekskjæreste har fått en ny dame?

TO SIDER AV SAKEN: Amber Heard separerte seg fra Johnny Depp i 2016 og påsto senere at han hadde vært voldelig – tre år senere gikk Depp til motsøksmål og anklaget Amber for det samme. FOTO: Scanpix
TO SIDER AV SAKEN: Amber Heard separerte seg fra Johnny Depp i 2016 og påsto senere at han hadde vært voldelig – tre år senere gikk Depp til motsøksmål og anklaget Amber for det samme. FOTO: Scanpix Vis mer

Katy Perry og Russell Brand

Katy Perry og Russell Brand forlovet seg bare få måneder etter sitt første møte under MTV Music Awards i 2009. Bryllupet fant sted i India og paret ankom på elefanter. (Ja, du leste riktig.)

Lykken skulle dog bli kortvarig.

Ekteskapet varte i knappe 14 måneder før Brand søkte om skilsmisse – og fortalte kona om det via SMS.

I et intervju med Vogue i 2013, to år etter bruddet, avslørte Perry at det tidligere paret ikke hadde holdt kontakten siden bruddet.

– Han er en veldig smart mann og jeg var kjempeforelsket i ham da vi giftet oss... Men for å si det sånn: Jeg har ikke hørt fra ham siden han sendte meg en tekstmelding 31. desember 2011 og sa at han skulle skille seg fra meg, fortalte popstjernen åpenhjertig.

FORT I SVINGENE: Katy Perry og skuespiller Russell Brand giftet seg etter å kjent hverandre i et knapt år. FOTO: Scanpix
FORT I SVINGENE: Katy Perry og skuespiller Russell Brand giftet seg etter å kjent hverandre i et knapt år. FOTO: Scanpix Vis mer

Jennifer Aniston og Brad Pitt

Jennifer Aniston og Brad Pitt ble umiddelbart verdens favorittpar da det i 1998 ble kjent at de datet.

Da stjernene giftet seg to år senere, var «hele» Hollywood på plass (deriblant Salma Hayek, Cameron Diaz, David Spade, Anistons «Friends»-kollega og bestevenninne Courteney Cox).

Så kom uttalelsen som satt i gang en rykteflom uten sidestykke: Jennifer Aniston og Brad Pitt skal skilles.

I forkant ble det spekulert i om sistnevnte hadde en pågående affære med «Mr. & Mrs. Smith»-kollega Angelina Jolie.

Selv om det aldri har blitt bekreftet at det fremtidige ekteparet faktisk hadde et romantisk forhold før Aniston og Brad ble skilt, har Jolie i det minste innrømt at det oppsto hete følelser under innspillingen:

– Etter et par måneder husker jeg at jeg tenkte «Herregud, jeg gleder meg sånn til å dra på jobb!». Vi fant glede i alt vi måtte gjøre sammen og ble en duo, sa skuespillerinnen til Vogue i 2006.

Samme år ble det kjent at «Brangelina» ventet sitt første barn.

LES OGSÅ: Er du «den andre kvinnen»? Da bør du få med deg dette

RYKTEFLOM: Mange mener at Brad Pitt fant lykken litt for tidlig med Angelina Jolie etter bruddet med Jennifer Aniston – var han utro? FOTO: Scanpix
RYKTEFLOM: Mange mener at Brad Pitt fant lykken litt for tidlig med Angelina Jolie etter bruddet med Jennifer Aniston – var han utro? FOTO: Scanpix Vis mer

Kristen Stewart og Robert Pattinson

Kristen Stewart og Robert Pattinson møttes i 2008 da de spilte hovedrollene i den vilt populære «Twilight»-sagaen.

Duoen skal ha datet siden, men holdt ekstremt lav profil som par – mest sannsynlig for å holde på publikums nysgjerrighet og generere enda mer interesse rundt filmene.

Bekreftelsen på at de faktisk var sammen, kom først da det ble slutt. Innrømmelsen var nemlig et resultat av at Stewart i 2012 ble tatt på fersken med en annen mann: Den gifte – og 19 år eldre – regissøren Rupert Sanders.

«Jeg er så lei meg for smerten og skammen jeg har påført mine nærmeste. Handlingene mine har satt forholdet til den viktigste personen i livet mitt i fare. Til personen jeg elsker og respekterer mest, Rob. Jeg elsker ham, jeg elsker ham. Jeg er så lei meg», sa stjernen i en uttalelse kort tid etter at de avslørende bildene ble trykket av Us Weekly.

Noen måneder senere hadde den siste «Twilight»-filmen premiere verden over, men Pattinson og Stewart var aldri på rød løper samtidig.

(Det skal dog sies at skuespillerparet fant tilbake til hverandre etter skandalen, men forholdet holdt ikke.)

TATT PÅ FERSKEN: Forholdet mellom Robert Pattinson og Kristen Stewart tok slutt da sistnevnte ble fotografert i het omfavnelse med en annen mann. FOTO: Scanpix
TATT PÅ FERSKEN: Forholdet mellom Robert Pattinson og Kristen Stewart tok slutt da sistnevnte ble fotografert i het omfavnelse med en annen mann. FOTO: Scanpix Vis mer

Britney Spears og Justin Timberlake

Forholdet mellom Britney Spears og Justin Timberlake kan utvilsomt betegnes som «ikonisk».

Hvem kan vel glemme denim-antrekkene duoen dukket opp i under American Music Awards i 2001? Ikke vi!

Det unge paret gikk hver til sitt etter tre år sammen. På tross av overveldende nysgjerrighet fra offentligheten, har de aldri avslørt eksplisitt hvorfor romansen tok slutt.

Noen mener Timberlake slet med å takle kjærestens enorme suksess, mens andre er sikre på at Spears hadde en affære med en av danserne sine (forøvrig Michael Jackson-anklager Wade Robson) – og at Timberlake skrev låten «Cry Me a River» om det.

– Jeg hadde blitt ydmyket. Jeg var forbannet. Jeg skrev den sangen på to timer. Følelsene jeg hadde var så sterke at jeg måtte skrive den, uttaler den tidligere *NSYNC-stjernen i boken «Hindsight: & All the Things I Can't See in Front of Me» som ble utgitt i fjor.

Han nevner aldri Spears med navn, men i og med at låten kom ut få måneder etter bruddet, er det vanskelig å ikke spekulere...

MYSTERIUM: Ingen har offisielt bekreftet hva som førte til bruddet mellom Britney Spears og Justin Timerblake, men dét har ikke stoppet fansen fra å spekulere... FOTO: Scanpix
MYSTERIUM: Ingen har offisielt bekreftet hva som førte til bruddet mellom Britney Spears og Justin Timerblake, men dét har ikke stoppet fansen fra å spekulere... FOTO: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer