Helen Mirren

– Vær i tide og ikke vær en dust

Helen Mirren (76) delte noen gode leveregler under SAG-prisutdelingen.

VANT GJEV PRIS: Prisen for Life Achievement gikk til den britiske skuespilleren Helen Mirren. FOTO: NTB
VANT GJEV PRIS: Prisen for Life Achievement gikk til den britiske skuespilleren Helen Mirren. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Den britiske skuespilleren delte noen gode råd da hun mottok prisen Lifetime Achievement under SAG-utdelingen – Screen Actors Guild Awards – i forrige uke. Prisen fikk hun for en fremragende karriere gjennom mer enn 50 år i filmbransjen.

Helen Mirren går snart inn i sitt 77. år og har tatt med seg litt livsvisdom på veien. Det ønsket hun å dele med publikum fra scenen.

– Men ærlig talt, enhver prestasjon som jeg har lyktes med er resultatet av mitt mantra: vær i tide og ikke vær en dust.

Viste stor beundring for skuespilleren

Skuespillerkollegaene Kate Winslet og Cate Blanchett introduserte vinneren av prisen, og de holdt ikke igjen på rosen. Winslet uttrykte stor beundring.

– Hun er det motsatte av grandios. I stedet er hun skuespilleren som bretter opp ermene sammen med resten av oss. Hennes forpliktelse og integritet inspirerer oss alle. Kvinner blir bare bedre med alderen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer