Morten Hegseth:

- Vært så sliten

Deler åpenhjertig om en vanskelig tid.

TRAKK SEG: Tidligere denne uken overrasket Morten Hegseth med å trekke seg som programleder for «Love Island». Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
TRAKK SEG: Tidligere denne uken overrasket Morten Hegseth med å trekke seg som programleder for «Love Island». Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Onsdag skrev Morten Hegseth (37) at han hadde valgt å trekke seg som programleder for den kommende sesongen av «Love Island».

«Jeg har løpt for fort og i tillegg tatt noen dumme og lite gjennomtenkte beslutninger som jeg har fått fortjent kjeft for. Samtidig har det stormet fra alle kanter over lengre tid», skrev han i et innlegg på Instagram.

Hegseth la ikke skjul på at det var vanskelig å dele nyheten, men at «det har blitt for mye».

I en fersk episode av podkasten «Harm & Hegseth», som han leder med makker Vegard Harm (27), åpner han seg ytterligere om den siste tiden.

- Drapstrusler

Hegseth forteller også at han lenge har kjent på en slags motstand når «Love Island» har vært samtaleemnet.

- Det har vært mye og jeg har vært sliten. Og du har jo sagt det samme, at kanskje vi skal roe ned tempoet nå, og det kombinert med dårlige valg selv. Det er drapstrusler som jeg har anmeldt, drit og lort. Det har kommet hele tida, forklarer Hegseth i episoden.

Han forklarer videre at han ikke vil være en som tar en offerrolle, men at det ofte er et verre trykk når han er på skjermen på TV 2 som har mange engasjerte seere.

- Det blir et maraton. Jeg får kjeft for ting som jeg fortjener å få kjeft for, men til slutt ble det kombinert med egen idioti. Jeg har vært så sliten. Jeg har kjent at jeg ikke har hatt noe overskudd. Jeg har jo vanligvis usjarmerende lyst til å jobbe på TV, det kan vi være ærlige om. Men på grunn av en slags miks av ting har det blitt skummelt.

Videre forteller programlederen at han har tatt tak og gjort nødvendige grep, noe som har vært godt.

Ny programleder

«Love Island» kan likevel glede seg til en ny sesong av kjærlighetsprogrammet. Det er Alexandra Joner (33) som tar over som programleder for «Love Island».

«Love Island» har tidligere hatt to norske sesonger. Sesong én ble ledet av Tone Damli (35), og sesong to av Hegseth.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet