Céline Dion

- Vært skikkelig utfordrende

Céline Dion kommer med dokumentar.

CÉLINE DION: Nå kommer det en dokumentar om sangeren. Foto: NTB Scanpix
CÉLINE DION: Nå kommer det en dokumentar om sangeren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For over ett år siden ble artisten Céline Dion (55) nødt til å avlyse en rekke konserter, da hun hadde blitt diagnostisert med den sjeldne autoimmune sykdommen SPS (stiff person syndrome). Etter det, har vi ikke hørt noe særlig fra sangeren.

Det er storesøsteren hennes, Claudette Dion, som har åpnet opp om helsetilstanden hennes i ulike intervjuer. I et intervju med 7jours fortalte Claudette at Céline ikke hadde kontroll på musklene sine, men at hun hadde en drøm om å gjøre comeback på scenen.

Dokumentar

Nå viser det seg at det de siste årene har blitt filmet til en dokumentar om sangeren: «I am Céline Dion». Dette annonserer hun på Instagram-profilen sin.

– De siste par årene har vært skikkelig utfordrende for meg, reisen fra å oppdage diagnosen min til å leve med den og takle den, men å ikke la den definere meg. Veien mot å fortsette å stå på en scene fortsetter. Jeg har innsett hvor mye jeg har savnet det, å ha mulighet til å se mine fans. Under dette fraværet, har jeg bestemt at jeg ønsket å dokumentere denne delen av livet mitt, for å øke bevisstheten rundt denne tilstanden, skriver hun i innlegget.

Dokumentaren er regissert av Oscar-nominerte Irene Taylor.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet