Prinsesse Madeleine:

Valgte spesielt tilbehør til portrettbildene sine

- Har en ekstra sentimental betydning for prinsesse Madeleine, sier kongehusekspert.

SPESIELL DETALJ: Nye bilder ble nylig delt av den svenske kongefamilien, og Prinsesse Madeleines antrekk er blant dem som fanger oppmerksomheten. Foto: Linda Broström/Kungl. Hovstaterna
SPESIELL DETALJ: Nye bilder ble nylig delt av den svenske kongefamilien, og Prinsesse Madeleines antrekk er blant dem som fanger oppmerksomheten. Foto: Linda Broström/Kungl. Hovstaterna Vis mer
Publisert

I anledning at det svenske kongehuset hadde renovert sin offentlige nettside, publiserte de nylig både nye familie- og portrettbilder.

Bildene fikk raskt mye oppmerksomhet, blant annet på grunn av prinsesse Estelle (10) som debuterte i en lang gallakjole.

En annen som overrasket på bildene er prinsesse Madeleine (39).

FAMILIEN SAMLET: Dette er første gang på lenge at prinsesse Madeleine er med i familiens offentlige bilder. Foto: Linda Broström/Kungl. Hovstaterna
FAMILIEN SAMLET: Dette er første gang på lenge at prinsesse Madeleine er med i familiens offentlige bilder. Foto: Linda Broström/Kungl. Hovstaterna Vis mer

På grunn av pandemien har det vært vanskelig for prinsessen å reise til Sverige, ettersom hun egentlig er bosatt i Florida i USA.

Der bor hun med ektemannen Chris O’Neill (47) og deres tre barn prinsesse Leonore (8), prins Nicolas (6) og prinsesse Adrienne (4).

Nå fikk hun derimot muligheten til å bli med på familiens nye bilder.

Betyr noe spesielt

På bildene har prinsesse Madeleine på seg en vakker kjole utsmykket med blomster. Kjolen er laget av den svenske designeren Ida Sjöstedt, som også hadde æren av å designe prinsesse Sofias (37) brudekjole.

Ståldiademet prinsessen har i håret var en gave hun fikk fra hennes mor, dronning Silvia (78), da hun fylte 18 år.

NYE BILDER: Prinsessen strålte på de nye bildene. Foto: Linda Broström/Kungl. Hovstaterna
NYE BILDER: Prinsessen strålte på de nye bildene. Foto: Linda Broström/Kungl. Hovstaterna Vis mer

Ifølge Svensk Damtidning fikk dronning Silvia diademet i gave fra kong Carl Gustaf (75) da de feiret en av sine første bryllupsdager.

Første gang prinsessen brukte diademet var her i Norge da hun var gjest i kronprins Haakon (48) og kronprinsesse Mette-Marits (48) bryllup i 2001.

Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle kan fortelle at dette diademet har en ekstra sentimental betydning for prinsesse Madeleine.

NYGIFT: Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill i bryllupet sitt i 2013. Legg merke til diademet til prinsessen. Foto: Lise Åserud / NTB
NYGIFT: Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill i bryllupet sitt i 2013. Legg merke til diademet til prinsessen. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer

Det var nemlig det hun valgte å bruke da hun ga sitt ja til Chris O’Neill i 2013.

- Diamantdiademet, som er pyntet med små appelsinkvistblomster, var også det prinsessen valgte som sitt eget brudediadem. Det er med andre ord åpenbart en stor favoritt som betyr noe helt spesielt for henne.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer