Vanessa Rudjord bryllup

Vanessas brudekjole til 200 000 kroner ble ødelagt hos skredderen

- Jeg dreit i pengene, for jeg hadde brukt så mye allerede, men jeg ville vite om kjolene kom til å bli ferdige.

VANESSA RUDJORD BRYLLUP: Kjendisprofil Vanessa Rudjord åpner opp om en traumatisk hendelse kort tid før bryllupet. FOTO: Julie Pike
VANESSA RUDJORD BRYLLUP: Kjendisprofil Vanessa Rudjord åpner opp om en traumatisk hendelse kort tid før bryllupet. FOTO: Julie Pike Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bryllupet til blogger og podkaster Vanessa Rudjord (46) og forlegger Jonas Forsang (41) nærmer seg med stormskritt.

Den store begivenheten - som blir Vanessas tredje bryllup - skal skje på et slott i Paris hvor de har samlet de aller nærmeste - og blant dem; mange fra Norges kjendiselite.

I podkasten Synnøve og Vanessas podcast, som hun har med venninnen Synnøve Skarbø, forteller tobarnsmoren at hun opplevde alle kommende bruders store mareritt; nemlig at brudekjolen ble ødelagt - i salongen der den skulle sys inn.

DUO: Synnøve Skarbø og Vanessa Rudjord driver en av landets mest populære podkaster. FOTO: Thomas Qvale for KK
DUO: Synnøve Skarbø og Vanessa Rudjord driver en av landets mest populære podkaster. FOTO: Thomas Qvale for KK Vis mer

Brudekjolen kostet 200 000 kroner

Episoden har fått navnet «brudesalongen fra helvete». Podkast-duoen har valgt å sensurere navnet på salongen i episoden.

Brudekjolen, med en prislapp på 200 000 kroner, ble opprinnelig kjøpt i New York på luksusdesign-forretningen Monique Lhuillier.

- Jeg leverte den inn ett år før bryllupet. Da jeg kom inn i salongen forklarte jeg at jeg ville være ute i god tid, slik at jeg slapp å bekymre meg for kjolen i alle fall, forteller hun i podkasten.

Det skulle vise seg å bli det stikk motsatte. I salongen fikk hun også spørsmål om hva datteren Luca (13), som hun har med eksmannen og forretningsmann Runar Vatne (48), skulle ha på seg under bryllupet.

- Jeg forklarte at jeg har tegnet en kjole til henne, og at det har vært en slags drøm. Luca har vært med å tegne på kjolen også, og det er hun som har gledet seg mest til dette bryllupet av alle. Hun har gått rundt og gledet seg i tre år, siden vi har utsatt det så mange ganger, forklarer Vanessa videre.

Salongen fikk også ansvar for å sy kjolen til datteren.

- Det begynte å nærme seg bryllupet, og jeg begynte å lure på om de hadde blitt ferdig med kjolene og om vi snart kunne komme på fitting.

Fikk venninnen Pia Tjelta til å designe ny kjole

Men hver gang de er innom får de høre at de er godt i gang med kjolene, til tross for at de aldri får se det ferdige resultatet. For den vordende bruden begynner tiden å renne ut.

VENNINNER: Vanessa Rudjord har fått skuespillervenninnen og designer Pia Tjelta til å designe datterens kjole som hun skal bruke i bryllupet. Her fra Amandaprisen i 2019. FOTO: Jan Kåre Ness / NTB
VENNINNER: Vanessa Rudjord har fått skuespillervenninnen og designer Pia Tjelta til å designe datterens kjole som hun skal bruke i bryllupet. Her fra Amandaprisen i 2019. FOTO: Jan Kåre Ness / NTB Vis mer

- Ingenting skjedde. De ringte meg flere ganger, og forsikret seg om at alt var under kontroll. Jeg dreit i pengene, for jeg hadde brukt så mye allerede, men jeg ville vite om kjolene kom til å bli ferdige. Fra og med der begynte helvetet, rett og slett.

Det skulle vise seg at brudekjolen aldri ble slik hun så for seg, og til slutt må hun få hjelp av skuespiller- og designvenninnen Pia Tjelta (44).

Hun blir med inn i salongen, og da de til slutt innser at hverken brudekjolen eller datterens kjole kommer til å bli klar før bryllupet, tar de grep.

- Jeg har ikke fått sove siden dette helvetet startet. Jeg har ligget og googlet kjoler til Luca, og utdrikningslaget ble nærmest ødelagt fordi jeg tekstet med salongen hele kvelden.

Nå har Vanessa fått venninnen Pia til å designe en kjole til datteren. I podkasten holder Vanessa kortene tett til brystet om brudekjolen hun kommer til å bære under det storslåtte bryllupet i Paris - som trolig finner sted lørdag 4. juni.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer