Trine Lise Olsen

Var på nippet til å gi opp i uke én av «16 ukers helvete»

- Når man har forfalt så mye som jeg hadde gjort i forkant, blir det ekstra vanskelig å komme i gang, sier komiker Trine Lise Olsen til KK.

TRINE LISE OLSEN: Komikeren Trine Lise Olsen har brukt 16 uker på å endre livsstilen - nå kan vi se resultatet i TVNorge-serien 16 ukers helvete. FOTO: Astrid Waller // KK
TRINE LISE OLSEN: Komikeren Trine Lise Olsen har brukt 16 uker på å endre livsstilen - nå kan vi se resultatet i TVNorge-serien 16 ukers helvete. FOTO: Astrid Waller // KK Vis mer
Publisert

Januar er i gang, og for mange betyr det at trening- og kostholdsrutiner skal endres på for at julekiloene som har sneket seg på skal bort - eller er dette bare en myte?

For komiker Trine Lise Olsen (46) startet kostholdsendringene og treningsrutinene allerede før jul.

Nå blir hun å se i livsstilsprogrammet 16 ukers helvete, på Discovery+ og TVNorge, side om side med TV-profil Christer Falck (52), artist Jørn Hoel (64), youtuber Agnete «Agnetesh» Husebye (25), Idol-dommer Sandeep Singh (35) og skuespiller Håvard Lilleheie (48).

Vi møtte Trine Lise Olsen under TVNorges vinter- og vårlansering i desember, og da var det bare et par dager igjen før de 16 ukene var forbi.

- Har du vært i helvete, slik programtittelen tilsier, Trine Lise?

- Altså, det var knallhardt fordi vi måtte endre om på livsstilen med én gang fra den dagen vi startet opp. Rett i trening, rett i kostholdsendringer, og det var bare å begynne på et nytt og bedre liv!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer