Kongelig

Våre 9 favorittøyeblikk fra kongeåret

Aldri et kjedelig øyeblikk med prinsene og prinsessene!

Publisert

Vi har lagt nok et år bak oss, og på den royale fronten har det vært heftig aktivitet - slik det er hvert år.

Prins Harry (35) er blitt pappa for første gang, prinsesse Ingrid Alexandra (15) er blitt konfirmert, kronprinsesse Mette-Marit (46) har arrangert sitt aller første litteraturtog i utlandet og vi har hengt med kronprinsesse Mary (47) under mediakonferansen South by South West (SXSW) i Texas.

I videoen øverst i saken har vi samlet de 9 morsomste og mest sjarmerende øyeblikkene fra året som er gått!

Vi glemmer nemlig aldri da prins Oscar (3) av Sverige ga mamma kronprinsesse Victoria (42) et realt smellkyss på slottsbalkongen i Stockholm under feiringen av kong Carl Gustafs 73-årsdag i april, eller da prinsesse Charlotte (4) av Cambridge rakk tunge til publikum under The King's Cup regatta i august - for ikke å snakke om mamma hertuginne Kates (37) spontane reaksjon!

Meghan nektet å bli tatt imot med majestetisk neiing

Men det ulitmate favorittøyeblikket må være den noe pinlige situasjonen mellom hertuginne Meghan og One Young World-grunnlegger Kate Robertson som oppsto på scenen under veldedighetsarrangementet i Royal Albert Hall i slutten av oktober.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer