Kongelig

Våre 9 favorittøyeblikk fra kongeåret

Aldri et kjedelig øyeblikk med prinsene og prinsessene!

Publisert

Vi har lagt nok et år bak oss, og på den royale fronten har det vært heftig aktivitet - slik det er hvert år.

Prins Harry (35) er blitt pappa for første gang, prinsesse Ingrid Alexandra (15) er blitt konfirmert, kronprinsesse Mette-Marit (46) har arrangert sitt aller første litteraturtog i utlandet og vi har hengt med kronprinsesse Mary (47) under mediakonferansen South by South West (SXSW) i Texas.

I videoen øverst i saken har vi samlet de 9 morsomste og mest sjarmerende øyeblikkene fra året som er gått!

Vi glemmer nemlig aldri da prins Oscar (3) av Sverige ga mamma kronprinsesse Victoria (42) et realt smellkyss på slottsbalkongen i Stockholm under feiringen av kong Carl Gustafs 73-årsdag i april, eller da prinsesse Charlotte (4) av Cambridge rakk tunge til publikum under The King's Cup regatta i august - for ikke å snakke om mamma hertuginne Kates (37) spontane reaksjon!

RAKK TUNGE: Prinsesse Charlotte er som barn flest! FOTO: NTB scanpix
RAKK TUNGE: Prinsesse Charlotte er som barn flest! FOTO: NTB scanpix Vis mer

Meghan nektet å bli tatt imot med majestetisk neiing

Men det ulitmate favorittøyeblikket må være den noe pinlige situasjonen mellom hertuginne Meghan og One Young World-grunnlegger Kate Robertson som oppsto på scenen under veldedighetsarrangementet i Royal Albert Hall i slutten av oktober.

SEMIPINLIG: Hertuginne Meghan nektet Kate Robertson å utføre majestetisk neiing for henne. FOTO: NTB scanpix
SEMIPINLIG: Hertuginne Meghan nektet Kate Robertson å utføre majestetisk neiing for henne. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Da Meghan entret scenen utførte nemlig Kate Robertson en såkalt majestetisk neiing av respekt for hertuginnen. Men dette ønsket ikke ettbarnsmoren, som har kjent Kate i en årrekke, at hun skulle gjøre, og halvveis ut i neiingen ga Meghan Kate en klem.

Det oppsto en litt pinlig stemning mellom de to kvinnene i et par sekunder, men Meghan reddet det hele inn med å gi Kate en skikkelig god klem - og dermed viste hertuginne Meghan nok en gang at hun viker unna tradisjonell, royal etikette. Bra dame!

Se alle de artige og minnerike øyeblikkene i videoen øverst i saken!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer