Cameron Diaz:

- Vasker aldri ansiktet mitt

Den pensjonerte skuespilleren har sluttet å bry seg om utseendet.

GA SEG: Cameron Diaz har gitt seg som skuespiller, og har lagt glitter og glamour bak seg. Det gjelder også skjønnhetsrutinen. Foto: Shutterstock Editorial / BFA / REX / NTB
GA SEG: Cameron Diaz har gitt seg som skuespiller, og har lagt glitter og glamour bak seg. Det gjelder også skjønnhetsrutinen. Foto: Shutterstock Editorial / BFA / REX / NTB Vis mer
Publisert

Cameron Diaz (49) var lenge en av Hollywoods mest populære skuespillere, og spilte i filmer som «There's Something About Mary», «The Other Woman» og «Bad Teacher».

I 2018 fikk hun imidlertid nok, og pensjonerte seg som skuespiller.

Siden den gang har hun levd et langt mer tilbaketrukket liv, langt fra glitter og glamorøse kjoler. Nå avslører hun også at hun har sluttet helt å tenke på hvordan hun ser ut.

- Vasker ikke ansiktet

Denne uken gjester den pensjonerte skuespilleren BBC-podkasten «Rule Breakers». Der kan 49-åringen blant annet fortelle at hun hun, i likhet med mange andre, er et offer for objektiviseringen kvinner er utsatt for.

- Det er vanskelig å la være - det er hardt å ikke se på seg selv og dømme ut fra skjønnhetsstandarder, sier hun.

Nå har hun altså lagt både kjendislivet og skjønnhetspresset bak seg.

- Jeg er likegyldig. Hvordan jeg ser ut er nok det siste jeg tenker på i løpet av en dag. Jeg gjør ingenting. Jeg vasker aldri ansiktet mitt, forklarer hun.

Skuespilleren innrømmer også at hun har et helt lass med produkter, men at de står og samler støv på baderomshyllen.

Derfor ga hun seg

Diaz var i sin tid en av de best betalte skuespillerne i Hollywood. Hun lar seg likevel ikke friste til å gjøre comeback på filmlerretet, for nå har hun endelig fått ro i sjelen.

- Det er en rar ting å si, jeg kjenner mange personer som ikke forstår, men jeg vet at du forstår det. Det er så intenst å jobbe på et slikt nivå og være så offentlig og i søkelyset, sa hun åpenhjertig da hun gjestet Gwyneth Paltrows (49) podkast, gjengitt av BBC.

- Jeg stoppet opp og virkelig studerte mitt eget liv. Når du lager en film, eier de deg. Du er der i tolv timer om dagen i flere måneder, du har ikke tid til å gjøre noe som helst annet, fortsatte Diaz.

I dag er 49-åringen gift med musikeren Benji Madden (42). Sammen har de datteren Raddix Madden (2).

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer