Katarina Flatland:

- Veldig stas og veldig skummelt

Har fått seg ny jobb.

KATARINA FLATLAND: TV-profilen og lege Katarina Flatland har fått ny jobb. FOTO: Astrid Waller
KATARINA FLATLAND: TV-profilen og lege Katarina Flatland har fått ny jobb. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

TV-profil Katarina Flatland (34) røper i sin egen podkast «Åpen journal» at hun har fått seg ny jobb.

- Jeg har altså fått min aller første legejobb. Det må jeg bare si er veldig stas og veldig skummelt, sier hun og fortsetter:

- Det er jo sånn at det er over halvannet år siden jeg var ferdig på medisinstudiet, og tenkte at hvis ikke jeg nå får meg en legejobb, kommer jeg ikke til å søke. Da blir det så lenge siden jeg har studert, at den terskelen blir litt høy.

Deler ærlig

I podkasten, som hun har sammen med ektemannen Harald Dobloug, forteller åpenhjertige gjester om stort og smått fra sine liv, men også Katarina og Harald deler fra tilværelsen som småbarnsforeldre.

Katarina og Harald forlovet seg våren 2016 i New York, og bryllupet sto på Fyn i Danmark to år senere. Sommeren 2020 ble de foreldre for første gang og i 2023 fikk de nok et barn.

I podkasten har hun blant annet delt ærlige lydklipp fra begge fødselene.

- Det var rimelig hard kost for de fleste av oss, sier Dobloug i klippet.

- Det var en styrtfødsel, og jeg har ofte hørt at noen sier det er bedre å føde fort, andre sier det er verre, jeg er litt sånn blandet. Jeg synes kanskje første fødsel var mindre smertefullt, den var over seks timer. Andre fødsel var mer smertefull, men det går jo fortere over, så jeg skjønner det. Men jeg fikk ingen pauser, og det var det som var veldig slitsomt, legger Flatland til.

JØSS: Niklas og Benjamin Baarli Silseth hadde plantet seg i sofaen for å se på litt TV, men flere har reagert på én detalj. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet