Vendela Kirsebom gifter seg

Vendelas utdrikningslag endte i kaos

– Det var utdrikningslag JT-style, sier Jan Thomas til KK.

VENDELAS UTDRIKNINGSLAG: ... gikk ikke helt slik hun hadde tenkt seg. FOTO: Jan Thomas
VENDELAS UTDRIKNINGSLAG: ... gikk ikke helt slik hun hadde tenkt seg. FOTO: Jan Thomas Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når KK i mai 2022 møter gifteklare Vendela Kirsebom til et stort intervju om kjærligheten til Petter Pilgaard, letter hun på sløret om mer enn forholdet og planene for den store dagen. Vendela tar oss også med inn i forberedelsene, og ikke minst utdrikningslaget, som hun forteller til KKs lesere ikke gikk akkurat slik hun hadde sett det for seg.

Når Vendela gifter seg med TV-personlighet Petter Pilgaard i juni 2022, er det mange som har stilt spørsmål ved seriøsiteten i forholdet. Ikke bare er Vendela 13 år eldre enn sin tilkommende, i tillegg har hun to døtre fra før, og anser seg som ferdig med å få barn, mens Petter ikke har egne barn.

Da det ble kjent at de to var blitt et par, noen måneder etter at begge hadde deltatt på Farmen kjendis i 2016, mente onde tunger at forholdet hele sikkert var et PR-jippo, satt istand for å tjene penger.

PETTER OG VENDELA: Etter at de begge deltok på Farmen Kjendis i 2016, ble Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard et par. I juni 2022 blir de mann og kone. Her fra rød løper under Gullruten 2019 i Grieghallen i Bergen. FOTO: Terje Pedersen/NTB
PETTER OG VENDELA: Etter at de begge deltok på Farmen Kjendis i 2016, ble Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard et par. I juni 2022 blir de mann og kone. Her fra rød løper under Gullruten 2019 i Grieghallen i Bergen. FOTO: Terje Pedersen/NTB Vis mer

Men etter fem år som kjærester, og etterhvert samboere, har paret gjort mistenksomme kommentarer til skamme, og i juni 2022 går de opp en 20 meter lang hvit løper for å bli mann og kone.

To forlovere hver

Men før bryllupet skal både brud og brudgom som kjent drikkes ut, og da KK møter Vendela til intervju, letter et lattermild brud på sløret om hvordan utdrikningslaget foregikk.

Da den tidligere supermodellen skulle velge forlover, endte hun like godt opp med to, nemlig bestevenninnen Camilla, samt bestevennen gjennom snart 20 år, stjernestylisten Jan Thomas.

Og det var nettopp utdrikningslaget Jan Thomas skulle arrangere for Vendela, som ikke gikk helt slik hun hadde sett for seg.

Trodde Jan Thomas skulle fri

Vendela skulle møte Jan Thomas i den italienske byen Firenze, etter at hun hadde vært på en skjønnhetsmesse i Bologna, i forbindelse med skjønnhetsproduktene sine Vendela Beauty.

– Da jeg kom til Firenze med toget sto Jan der og ventet på meg med roser, og folk rundt oss trodde jo at han skulle fri til meg og begynte å gratulere, mimre Vendela og ler.

HVA SKJER? Vendela var full av forventning da bestevennen Jan Thomas skulle arrangere utdrikningslag for henne i Firenze. FOTO: Jan Thomas
HVA SKJER? Vendela var full av forventning da bestevennen Jan Thomas skulle arrangere utdrikningslag for henne i Firenze. FOTO: Jan Thomas Vis mer

Og derfra skulle utdrikningslaget med bestevennen fortsette å overraske, og ta en vending hun ikke hadde regnet med.

Legendarisk modell

Snart befant de seg på det staselige hotellet, like ved en stor katedral, og etter at hun hadde badet i hotellbassenget på taket og pyntet seg på rommet, troppet Vendela opp i resepsjonen, forventningsfull over planene for kvelden. Hva skulle de? Hvilke overraskelser ventet?

Etter å ha vært en av verdens hotteste supermodeller på 90-tallet og bodd og jobbet i både New York og Los Angeles, har Vendela Kirsebom hatt sin rikelige skjerv av både kjendiser og eksotiske opplevelser. Ikke minst da hun i 1993 var avbildet på coveret av det legendariske Sports Illustrated, i sølvbadedrakt.

SUPERMODELL: Vendela var en av verdens største modeller på 90-tallet, og i 1993 laget hun denne legendariske forsiden på magasinet Sports Illustrated. FOTO:Reuters/SCANPIX/NTB
SUPERMODELL: Vendela var en av verdens største modeller på 90-tallet, og i 1993 laget hun denne legendariske forsiden på magasinet Sports Illustrated. FOTO:Reuters/SCANPIX/NTB Vis mer

Og nå på den store dagen, var det ingen grunn til å tro at ikke tidligere opplevelser skulle toppes med et utdrikningslag av de helt sjeldne her i Firenze.

Men den gang ei:

– Det viste seg at Jan ikke hadde planlagt noe som helst. Han hadde ikke engang booket bord, og vi måtte lete etter et sted å spise, forteller en lattermild Vendela til KK.

– Dere endte opp med å spise pizza?

– Ja, det var ikke langt unna! Jan var helt oppsatt på å spise den italienske retten coteletta, som er et slags banket kjøtt, og vi gikk fra restaurant til restaurant hele kvelden for å prøve å finne det.

– Det var helt kaos!

I rettferdighetens navn spaserte de en tur langs elven i 25 grader, bare de to, og drakk rosa champagne for å feire.

– Jan er en fantastisk mann, så snill og interessert, og da vi møttes på salongen hans for rundt tjue år siden, var det kjærlighet ved første blikk. Vi har vært gjennom mye, begge to. Han mistet moren sin, og jeg faren og stefaren min, og vi ringer hverandre så fort det er noe.

Hun smiler:

– Men utdrikningslag er han ikke flink til å arrangere! Vi gikk omkring i Firenze hele kvelden og lette etter den der koteletten hans, og det var helt kaos.

Da kvelden gikk mot slutten skal Jan Thomas ifølge Vendela ha sagt til den kommende bruden:

– Etter dette er det hvert fall ingen som kommer til å booke meg for å arrangere utdrikningslaget sitt!

Når KK spør Jan Thomas om han har noen kommentar til det heller utradisjonelle utdrikningslaget, svarer den folkekjære stjernestylisten:

– Det var utdrikningslag JT-style.

Selv er Vendela storfornøyd med kvelden, og oppsummerer den slik:

– Vi storkoste oss og fikk faktisk endelig tid til å virkelig prate sammen bare oss to, noe vi begge satte pris på. Tid er noe Jan og jeg ikke har så mye av sammen.

KVALITETSTID: Selv om utdrikningslaget ikke ble av den løsslupne sorten, er Vendela glad for den fine turen til Firenze med Jan Thomas. FOTO: Jan Thomas
KVALITETSTID: Selv om utdrikningslaget ikke ble av den løsslupne sorten, er Vendela glad for den fine turen til Firenze med Jan Thomas. FOTO: Jan Thomas Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer