John Legend:

Verdens mest sexy mann heter John Legend

Og kona Chrissy Teigen kunne ikke dy seg på Twitter ...

JOHN LEGEND: Han omtales som den hyggeligste mannen i Hollywood, og nå også den mest sexy mannen på planeten, ifølge amerikanske People Magazine. FOTO: NTB Scanpix
JOHN LEGEND: Han omtales som den hyggeligste mannen i Hollywood, og nå også den mest sexy mannen på planeten, ifølge amerikanske People Magazine. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

At John Legend er en knakanes kjekk fyr med en usedvanlig nydelig stemme, er nok de aller fleste, både kvinner og menn verden over, helt enige i. Nå har han også blitt kåret til verdens mest sexy mann, av det amerikanske ukebladet People, som har foretatt denne kåringen siden 1985 (da var det Mel Gibson som kunne smykke seg med tittelen).

I årets begrunnelse framheves det at det slett ikke er noen «bad guy» som stikker avgårde med gjeve utmerkelsen, men tvert imot det de beskriver som den hyggeligste fyren i Hollywood.

- Nå kommer alle til å se på bilder av meg med lupe, spøker Legend da han får vite nyheten, og påpeker at det er vanskelig å leve opp til fjorårets vinner av samme kåring, Luther-stjernen Idris Elba.

Vis mer Vis mer

Sangstjernen, også kjent som en ekte «Norgesvenn» med utsolgte konserter hver gang han besøker oss, kom inn på universitetet i Pennsylvania allerede som 16-åring. Oppvokst i en familie der moren var syerske og faren fabrikkarbeider, påpeker at han begge foreldrene lærte ham viktigheten av å være ydmyk og snill mot andre.

Moren Phyllis var hans første og største fan.

- Hvis sjansen for å synge i kirken eller på skolen bø seg, oppfordret hun meg alltid til å gripe den, sier Legend i intervjuet og legger til at faren Ronald, lærte ham om integritet.

- Begge mine foreldre har lært meg at dersom skal lykkes i livet er en viktig del av det avgjørende å møte verden med en viss ydmykhet. En god regel er at du skal behandle mennesker rundt deg, slik du selv vil at andre skal behandle deg, sier Legend som i i tillegg til utallige utmerkelser gjennom årene, kan smykke seg med den eksklusive EGOT-tittelen - noe som indikerer at han har vunnet pris i både Emmy-, Grammy-, Oscar- og Tony-utdelingene.

Han er for øvrig også den første svarte mannen som har stukket av med EGOT-tittel.

FORTSATT FORELSKET: Chrissy og John giftet seg i 2013, og er kjent for sin humoristiske og kjærlige tone i sosiale medier. Foto: NTB scanpix
FORTSATT FORELSKET: Chrissy og John giftet seg i 2013, og er kjent for sin humoristiske og kjærlige tone i sosiale medier. Foto: NTB scanpix Vis mer

Men nå er han altså kåret til verdens mest sexy mann, en utmerkelse kona Chrissy Teigen ikke har latt gå upåaktet hen i sosiale medier. Paret som har vært sammen siden 2010, og gift siden 2013, har med årene blitt kjent for å gjøre godlynt narr av hverandre på sosiale medier, til stor glede for fansen.

Da nyheten var ute, tøyset Chrissy med at hennes største drøm om å kapre verdens mest sexy man - endelig hadde blitt virkelighet.

Å være gift med verdens mest sexy mann gjør dessuten de fleste hverdagsaktiviteter hakket mer glamorøse, skal vi tro Chrissy, som har fulgt opp med en rekke tulle-tweets der hun røper at hun blant annet akkurat har laget et ostesmørbrød til verdens mest sexy mann. Og slik fortsetter det.

Chrissys humor har i grunn gjort henne mer kjent enn da hun i 2010 prydet forsiden på Sport's Illustrated som modell, noe som i grunn er litt, ja morsomt.

Åpenhet er noe som definerer ekteparet, og etter at de ble foreldre i 2016 har Chrissy også vært åpen om fødselsdepresjon, og har også langet ut mot dem som kommenterer en nybakt mammas kropp.

John selv benytter anledningen til å komme med en hyllest til kona og de to barna de har sammen.

- Jeg er så stolt av kona mi og barna mine som jeg er så forelsket i og føler meg så nær. Jeg er også stolt av karrieren min. Jeg elsker å skrive sanger og framføre dem på scenen. Jeg elsker gleden det gir meg selv - og andre, sier stjerna og understreker at han har kommet til et punkt i livet der han opplever å være i balanse.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer