Janne Formoe

- Vi elsker å drikke vin på hytta, men må også huske å trene!

Janne Formoe og forloveden Jan Fredrik Karlsen er påpasselig med å opprettholde hyttelivbalansen sommeren gjennom.

JANNE FORMOE: Neste sommer-skuespillerne har vært kjæreste med artistmanager Jan Fredrik Karlsen siden 2004. FOTO: Privat
JANNE FORMOE: Neste sommer-skuespillerne har vært kjæreste med artistmanager Jan Fredrik Karlsen siden 2004. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

I TV-serien Neste sommer, som sendes på Discovery+, spiller Janne Formoe (46) hytteeier Eva, som sammen med ektemann, barn og øvrig familie navigerer hyttetilværelsen så mange nordmenn kan kjenne seg igjen i.

På privaten har hun selv hytte på en øy på Sørlandet, sammen med forloveden Jan Fredrik Karlsen (48).

- Svigerforeldre mine har nabohytta. De er riktignok litt fra hverandre, men jeg kjenner jo igjen den der «nå skal vi kose oss på hytta, og alle skal være sammen!», sier hun entusiastisk, og en smule ironisk.

Hun fortsetter:

- Vi nordmenn er veldig hyttefolk, enten det er på fjellet eller ved sjøen, og det er noe gjenkjennbart i det litt krampaktige, masete greiene som man holder på med på hytta. Man er jo utslitt etter ferien!

Opprettholde en balanse

Dette tror hun at er mye av grunnen til at Neste sommer er blitt en suksess - fordi at de spiller på dette i serien.

- Hva slags hyttefolk er du og Jan Fredrik?

- Vi er sånn som elsker å ha besøk, og som synes at det er veldig, veldig koselig! Men det er også viktig å ha en balanse, og det vet alle hyttefolk, forklarer hun.

DEN GANG DA: Janne Formoe har spilt hytteeier Eva siden premieren i 2014. Her med Trond Fausa, Ellen Horn, John Nyutstumo, Pia Tjelta, Eivind Sander og Lukas Prange Løberg. FOTO: Discovery+
DEN GANG DA: Janne Formoe har spilt hytteeier Eva siden premieren i 2014. Her med Trond Fausa, Ellen Horn, John Nyutstumo, Pia Tjelta, Eivind Sander og Lukas Prange Løberg. FOTO: Discovery+ Vis mer

- Hver sommer, når sesongen er over, konkluderer Janne og Jan Fredrik alltid med at de kanskje kunne hatt litt mindre besøk.

- Men samtidig elsker vi det, og blir veldig revet med! Vi har besøk, vi drikker vin, vi bader, men vi passer også på å trene og å opprettholde en balanse. Det må være sånn! Og så må det være reker, sier hun må klingende sørlandsdialekt.

- Ræææker og jordbær!

Sesong 11 av Neste sommer sendes på Discovery+

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer