Prins Harry

- Vi elsker ham, og han er en fantastisk person

David Beckham holder ikke igjen godordene om sin gode venn prins Harry.

TRIO: Den tidligere tidligere fotballspilleren David Beckham med prins Harry og prins William under FIFA World Cup i Johannesburg i Sør-Afrika sommeren 2010. De tre britiske mennene har alltid hatt et nært forhold. FOTO: NTB scanpix
TRIO: Den tidligere tidligere fotballspilleren David Beckham med prins Harry og prins William under FIFA World Cup i Johannesburg i Sør-Afrika sommeren 2010. De tre britiske mennene har alltid hatt et nært forhold. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Da prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) i begynnelsen av januar 2020 ga beskjed om at de ønsker å trappe ned sine kongelige plikter, og heller fokusere på sine egne hjertesaker - uten offentlig støtte fra det britiske kongehuset og det britiske folks skattepenger - har ikke reaksjonene latt vente på seg.

Noen hevder at ekteparet signaliserer utakknemlighet, ved å trekke seg ut av kongefamilien, og blant dem er den britiske TV-personligheten Piers Morgan (54).

I et innlegg på Twitter, datert 10. januar 2020 - to dager etter at Meghan og Harry annonserte at de ønsker å trekke seg tilbake - ytret han at de ikke eier skam som behandler dronningen på denne respektløse måten.

Men Meghan og Harry har også fått massive støtteerklæringer, både av Sarah Ferguson (60) som var gift med prins Andrew (60) - Harrys onkel - og den kanadiske TV-personligheten Jessi Cruickshank (38).

Sist ut i rekken av støtteerklæringer er den tidligere fotballspilleren David Beckham (44), som har kjent prins Harry siden toppen av fotballkarrieren på 90-tallet.

GODE VENNER: Prins Harry og David Beckham har kjent hverandre i en årrekke. Dette bildet er fra 2010. FOTO: NTB scanpix
GODE VENNER: Prins Harry og David Beckham har kjent hverandre i en årrekke. Dette bildet er fra 2010. FOTO: NTB scanpix Vis mer

I et intervju med Entertainment Tonight åpner firebarnsfaren David Beckham opp om sitt gode vennskap med prinsen, og lovpriser ham for å gå til det skritt å trekke seg ut av kongefamilien av hensyn til kona Meghan og sønnen Archie (9 mnd).

- Vi elsker ham, og han er en fantastisk person - men det viktigste av alt - jeg er stolt av å se hvordan han har vokst opp til å bli selvstendig, og den personen enhver far ønsker å være. Hver eneste far ønsker å være elskverdig overfor sitt barn, og det er det jeg ser i ham, sier Beckham i intervjuet.

BRYLLUP: David Beckham og kona Victoria Beckham var selvskrevne gjester under bryllupet mellom Meghan og Harry i mai 2018. Her er de i lystig passiar med den britiske artisten Elton John, hans partner David Furnish og to andre gjester utenfor St George's Chapel på Windsor Castle. FOTO: NTB scanpix
BRYLLUP: David Beckham og kona Victoria Beckham var selvskrevne gjester under bryllupet mellom Meghan og Harry i mai 2018. Her er de i lystig passiar med den britiske artisten Elton John, hans partner David Furnish og to andre gjester utenfor St George's Chapel på Windsor Castle. FOTO: NTB scanpix Vis mer

- Vi snakker som venner, og det er det viktigste for meg

David Beckham og kona Victoria Beckham (45) var selvskrevne gjester da prins Harry og Meghan giftet seg i Windsor Castle i mai 2018.

Til magasinet forteller han at han ikke har snakket med prinsen om at de nå har flyttet til Canada, han fokuserer med på vennskapet og Harrys rolle som far.

- Vi snakker som venner, og det er det viktigste for meg. Jeg tror han nyter å være en ung far for første gang, og det er noe vi alltid har snakket om. Når du blir forelder, endrer alt seg. Han har alltid fokusert på å være lykkelig, sier han videre.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer