Prins Harry

- Vi elsker ham, og han er en fantastisk person

David Beckham holder ikke igjen godordene om sin gode venn prins Harry.

TRIO: Den tidligere tidligere fotballspilleren David Beckham med prins Harry og prins William under FIFA World Cup i Johannesburg i Sør-Afrika sommeren 2010. De tre britiske mennene har alltid hatt et nært forhold. FOTO: NTB scanpix
TRIO: Den tidligere tidligere fotballspilleren David Beckham med prins Harry og prins William under FIFA World Cup i Johannesburg i Sør-Afrika sommeren 2010. De tre britiske mennene har alltid hatt et nært forhold. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Da prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) i begynnelsen av januar 2020 ga beskjed om at de ønsker å trappe ned sine kongelige plikter, og heller fokusere på sine egne hjertesaker - uten offentlig støtte fra det britiske kongehuset og det britiske folks skattepenger - har ikke reaksjonene latt vente på seg.

Noen hevder at ekteparet signaliserer utakknemlighet, ved å trekke seg ut av kongefamilien, og blant dem er den britiske TV-personligheten Piers Morgan (54).

I et innlegg på Twitter, datert 10. januar 2020 - to dager etter at Meghan og Harry annonserte at de ønsker å trekke seg tilbake - ytret han at de ikke eier skam som behandler dronningen på denne respektløse måten.

Men Meghan og Harry har også fått massive støtteerklæringer, både av Sarah Ferguson (60) som var gift med prins Andrew (60) - Harrys onkel - og den kanadiske TV-personligheten Jessi Cruickshank (38).

Sist ut i rekken av støtteerklæringer er den tidligere fotballspilleren David Beckham (44), som har kjent prins Harry siden toppen av fotballkarrieren på 90-tallet.

I et intervju med Entertainment Tonight åpner firebarnsfaren David Beckham opp om sitt gode vennskap med prinsen, og lovpriser ham for å gå til det skritt å trekke seg ut av kongefamilien av hensyn til kona Meghan og sønnen Archie (9 mnd).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer