Sommerhytta

- Vi er single, men under innspillingen hadde jeg samboer

Tvillingsøstrene Trude og Trine åpner opp om familielivet.

SOMMERHYTTA: Tvillingsøstrene Trine og Trude Rishaug Lium kjemper om å stikke av gårde med den selvlagde hytta i TV-konseptet Sommerhytta på TV 2. Søstrene har et svært nært forhold. FOTO: TV 2
SOMMERHYTTA: Tvillingsøstrene Trine og Trude Rishaug Lium kjemper om å stikke av gårde med den selvlagde hytta i TV-konseptet Sommerhytta på TV 2. Søstrene har et svært nært forhold. FOTO: TV 2
Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sesong fem av Sommerhytta nærmer seg slutten, og tvillingsøstrene Trude og Trine Rishaug Lium (41) har gjort gode figurer i oppussingsprogrammet på TV2.

Til vanlig jobber de begge som daglig leder i hver sin frisørsalong, men på TV-skjermen har de denne våren vist at de også briljerer med både verktøy og innredning.

Underveis i innspillingen ble trebarnsmoren Trine utsatt for et uhell, som gjorde at hun ble nødt til å trekke seg midlertidig fra innspilling da hun måtte på sykehuset. Inn steppet hennes daværende samboer Lars opp, og hjalp tobarnsmoren Trude med å gjøre ferdig ukesprosjektet.

Til KK forteller Trine at dette forholdet tok slutt i høst, og at begge tvillingsøstrene nå er single.

- Vi er single begge to, men under innspillingen hadde jeg samboer. Vi gikk fra hverandre i fjor høst.

Innspillingen av Sommerhytta foregikk sommeren 2020 på Mjøsli i Stange kommune.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer