«Grey's Anatomy»:

Vi får ikke nok av «Grey's Anatomy» - og nå kommer de med ny spinoff-serie!

Nå er både navn, skuespillere og trailer for serien her!

GREY'S ANATOMY: Hovedrollene i spinoff-serien spilles av Jaina Lee Ortiz (31) og Jason George (45). Foto: NTB Scanpix
GREY'S ANATOMY: Hovedrollene i spinoff-serien spilles av Jaina Lee Ortiz (31) og Jason George (45). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det spennende og intrigefylte sykehusdramaet Grey's Anatomy gikk rett hjem da det ble gitt ut i 2005. Mange kjente fjes har vært innom sykehuset i serien, men Ellen Pompeo (48), som spiller Meredith Grey, er en av de få som har vært med hele veien.

I dag er hun faktisk den best betalte kvinnen på amerikansk TV, og håver inn 20 millioner dollar i året, noe som tilsvarer over 160 millioner norske kroner! Nå er serien imponerende nok inne i sin 15 sesong, og vi begynner å lure på hvordan i alle dager vi skal klare å leve uten showet når det en gang tar slutt?! Heldigvis for oss nærmer det seg (nok) en spinoff-serie av Grey's - dette er hva vi vet!

LES OGSÅ: Cecilie Mosli har regissert en episode av Grey's Anatomy

Station 19

Forrige uke annonserte ABC at Grey's Anatomys mye omtalte andre spinoff skal hete Station 19. I serien skal vi følge livet til mennene og kvinnene som jobber som brannkonstabler ved en av Seattles brannstasjoner. I sesong 14 av Grey's får Dr. Ben Warren prøve seg som brannmann, og det er dette som skal ha gitt inspirasjon til oppfølgeren Station 19.

Serien skal produseres av Shonda Rimes i likhet med Grey's Anatomy og den forrige, suksessfulle spinoff-serien, Privat praksis. I hovedrollene vil vi altså få se igjen tidligere Dr. Ben Warren (Jason George) og skuespiller Jaina Lee Ortiz (31).

Psst: TV-serier er trolig den nye parterapien!

Krysshistorier

Det beste er likevel at brannstasjonen hvor Ben nå jobber skal ligge bare noen kvartal unna Grey Sloan Memorial, sykehuset i Grey's Anatomy. Stacy McKee, som er medprodusent og skaper serien for ABC, bekrefter at denne serien vil eksistere i samme univers som Grey's Anatomy. Hun har også uttalt at det er gode muligheter for at historiene krysses og karakterene fra begge seriene møtes, ved både små og store anledninger!

Første sesong på 10 episoder går på lufta i USA 22. mars. Sjekk ut den spennende traileren! (Hint: vi får sett både Grey Sloan Memorial og Dr. Meredith Grey!)

.flex-video { position: relative; padding-top: 0; padding-bottom: 56.25%; height: 0; margin-bottom: 1rem; overflow: hidden; } .flex-video iframe, .flex-video object, .flex-video embed, .flex-video video { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

LES OGSÅ: TV-seriene som passer ditt stjernetegn!

LES OGSÅ: Kate Walsh fra Grey's Anatomy og Privat praksis: - Derfor har jeg ikke fått barn

LES MER: Netflix-seriene KK-redaksjonen ikke kan få nok av

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer