Sommerhytta

- Vi føler oss lurt

Tvillingene Trine og Trude sier til KK at de siden dag én har kjent på forskjell i ferdighetsnivå blant deltakerne i Sommerhytta. TV2 og Strix avviser kritikken.

SOMMERHYTTA: Tvillingene Trine og Trude sier til KK at de reagerer på ferdighetsforskjellene i konkurransen. Om en knapp uke er det finale - men mye kan skje før den tid når flere gullhammere skal deles ut. FOTO: Espen Solli // TV2
SOMMERHYTTA: Tvillingene Trine og Trude sier til KK at de reagerer på ferdighetsforskjellene i konkurransen. Om en knapp uke er det finale - men mye kan skje før den tid når flere gullhammere skal deles ut. FOTO: Espen Solli // TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Finalen av årets Sommerhytta-program på TV2 er bare noen dager unna, men to av deltakerne som KK har vært i kontakt med, har ytret misnøye overfor produksjonsselskapet Strix, som de mener har gjort en tabbe når de plukket ut deltakere.

De har fra dag én vært misfornøyde med kontrastene i ferdighetsnivået på deltakerne.

Tvillingene Trine og Trude Rishaug Lium (41) sier til KK at de sikter til deltaker Kurt Rasmussen (48) som deltar sammen med datteren Veronica Johansen Rasmussen (26).

Lenge var det nettopp far og datter som hadde stukket av med flest gullhammere, gitt av Sommerhytta-ekspertene interiørdesigner Aina Sollie Steen, snekker Lars Fossum og hageekspert Finn Schjøll. Før de uken før finalen ble tatt igjen av kjæresteparet Jone Engemoen Hansen (27) og Anna Rosenlund Skretteberg (23).

Stillingen på gullhammere nå, en knapp uke før finalen, er at far og datter Veronica og Kurt har fire gullhammere, kjæresteparet Jone og Anna har fire, venneparet Adrian og Christine har én, mens tvillingene Trude og Trine foreløpig ikke har fått noen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer