Staysman skilsmisse

- Vi følte oss mer som venner og foreldre, fremfor kjærester

Tina og Stian «Staysman» Thorbjørnsen går hvert til sitt etter åtte år.

STAYSMAN BRUDD: Den populære artisten Stian Staysman og kona Tina Svestad går hvert til sitt etter åtte års forhold. Her fra P3Gull i 2017. FOTO: Mariam Butt / NTB
STAYSMAN BRUDD: Den populære artisten Stian Staysman og kona Tina Svestad går hvert til sitt etter åtte års forhold. Her fra P3Gull i 2017. FOTO: Mariam Butt / NTB Vis mer
Publisert

I slutten av mai delte Tina Svestad (30), kona til Stian «Staysman» Thorbjørnsen (39) at de skilles etter åtte års forhold. De har vært gift siden 2016.

På Snapchat-kontoen Mammahjerter deler hun åpent om bruddet med følgerne sine, og avslører at hun og Stian gjorde det slutt i fjor og at både venner og familie har visst om bruddet i et halvt år allerede.

- Det er ingenting spesielt som har skjedd eller drama rundt det. Vi følte oss mer som venner og foreldre, fremfor kjærester. Da føltes det riktig å ikke være gift lenger, sier Tina på Mammahjerter-kontoen.

ÅPEN OG ÆRLIG: Via vlogg-kontoen Mammahjerter på Snapchat delte Tina åpent om samlivsbruddet. FOTO: Skjermdump Snapchat
ÅPEN OG ÆRLIG: Via vlogg-kontoen Mammahjerter på Snapchat delte Tina åpent om samlivsbruddet. FOTO: Skjermdump Snapchat Vis mer

Tina og Stian har også valgt å fortsette å bo sammen. Paret har sønnen Lennox (7). Han har også sønnen Viktor (12) fra et tidligere forhold.

- Vi bor fortsatt sammen, og er fremdeles veldig glad i hverandre. Egentlig er dette det minst problematiske bruddet noensinne.

Hun forteller at hun heller ikke angrer på noe med forholdet.

- Det har vært åtte fine og gode år, der vi har vært veldig riktige for hverandre. Men selv om man er riktig for hverandre i en periode av livet, betyr ikke det nødvendigvis at man er riktig for hverandre livet ut. Det er følelser man må lytte til, sier Tina på Mammahjerter-kontoen, og avslører samtidig at hun har gruet seg til å dele om bruddet offentlig.

FRIERI: Stian fridde til kjæresten Tina Svestad på scenen under Kjendisgallaen 2015 i regi av Se og Hør, på Chat Noir. FOTO: Håkon Mosvold Larsen / NTB
FRIERI: Stian fridde til kjæresten Tina Svestad på scenen under Kjendisgallaen 2015 i regi av Se og Hør, på Chat Noir. FOTO: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer

Ble gravid på første forsøk

I fjor høst møtte KK Tina hjemme i Fredrikstad, huset hun deler med eksen Stian. Selv er hun fra Finnsnes i Senja kommune.

Hun fortalte at historien dem i mellom startet i 2013, etter at de hadde møttes et par ganger tidligere. Men den virkelig relasjonen startet da Tina tok motet til seg og kontaktet ham direkte på sosiale medier-plattformen Instagram.

Deretter gikk det slag i slag, og kort tid etter første date i Halden, og etter at de var blitt kjærester, var Tina gravid. Overgangen fra nysingel og alene, til samboer, gravid og bonusmamma var stor.

- Det gikk veldig fort, men jeg gikk fra et bra liv til et annet bra liv. Folk trodde jo at graviditeten var et uhell, men det var det ikke. Vi ble enige om å slutte med prevensjon og tenkte det kom til å ta sin tid før jeg faktisk ble gravid. Men den satt jo selvfølgelig på første eggløsning, den, sa hun til KK i fjor. Les hele intervjuet her.

FAMILIEKATTEN: Katten Olaf ble hentet av Tina og Stian fra et kattehus i Moss. FOTO: Geir Dokken
FAMILIEKATTEN: Katten Olaf ble hentet av Tina og Stian fra et kattehus i Moss. FOTO: Geir Dokken Vis mer

Til KK erkjente hun at det tidvis var strevsomt å være «alenemor» med mannen så mye på farten i forbindelse med konserter og TV-innspillinger.

- Det er et sirkus av en kabal til tider, derfor hadde det vært greit å være to om ting. Vi har mye å gjøre på hver vår kant og et barn som ikke skal forsømmes, men vi har god trening i å gjøre det beste ut av det.

Stian ble kjent gjennom reality-serien Paradise hotel i 2012. I år har han vært å se i programmer som Adresse Rotterdam på NRK og Hver gang vi møtes på TV 2.

Tina driver hudpleiesalong i hagen - som er Stians tidligere «pokerbule». De har begge en tidligere karriere innen Forsvaret.

Tina og Stian har foreløpig ikke besvart KKs henvendelser med spørsmål om ytterligere kommentarer.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer