Staysman skilsmisse

- Vi følte oss mer som venner og foreldre, fremfor kjærester

Tina og Stian «Staysman» Thorbjørnsen går hvert til sitt etter åtte år.

STAYSMAN BRUDD: Den populære artisten Stian Staysman og kona Tina Svestad går hvert til sitt etter åtte års forhold. Her fra P3Gull i 2017. FOTO: Mariam Butt / NTB
STAYSMAN BRUDD: Den populære artisten Stian Staysman og kona Tina Svestad går hvert til sitt etter åtte års forhold. Her fra P3Gull i 2017. FOTO: Mariam Butt / NTB Vis mer
Publisert

I slutten av mai delte Tina Svestad (30), kona til Stian «Staysman» Thorbjørnsen (39) at de skilles etter åtte års forhold. De har vært gift siden 2016.

På Snapchat-kontoen Mammahjerter deler hun åpent om bruddet med følgerne sine, og avslører at hun og Stian gjorde det slutt i fjor og at både venner og familie har visst om bruddet i et halvt år allerede.

- Det er ingenting spesielt som har skjedd eller drama rundt det. Vi følte oss mer som venner og foreldre, fremfor kjærester. Da føltes det riktig å ikke være gift lenger, sier Tina på Mammahjerter-kontoen.

Tina og Stian har også valgt å fortsette å bo sammen. Paret har sønnen Lennox (7). Han har også sønnen Viktor (12) fra et tidligere forhold.

- Vi bor fortsatt sammen, og er fremdeles veldig glad i hverandre. Egentlig er dette det minst problematiske bruddet noensinne.

Hun forteller at hun heller ikke angrer på noe med forholdet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer