Stellan Skargård

- Vi fortalte barna om kreftsykdommen med én gang

Da Stellan Skarsgårds daværende kone fikk kreft, ble de enige om å være åpne overfor barna.

AKTUELL: I filmen «Håp» spiller Stellan Skarsgård Tomas, mannen til kreftsyke Anja. Det har han personlig erfaring med. Reporter/video: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer
Publisert

Denne vinteren er den svenske skuespilleren Stellan Skarsgård (68) aktuell i den norske spillefilmen Håp, hvor han spiller en ektemann som står på sidelinjen når kona får beskjed om at hun har tre måneder igjen å leve som følge av kreftsykdom.

Filmen er regissert av Maria Sødahl (53) og er basert på hennes eget liv. For syv år siden ga legene henne tre måneder igjen å leve, men mot alle odds overlevde hun og er i dag erklært frisk.

KK møtte Stellan Skarsgård i forbindelse med presselanseringen av filmen i Oslo i november, og da åpnet han opp om sin egen personlige erfaring med tematikken.

I 1998 fikk hans daværende kone My Skarsgård (63) påvist livmorhalskreft. De har barna Alexander (43), Gustaf (39), Sam (37), Bill (29), Eija (27) og Valter (24) sammen, og var gift i perioden 1975 til 2007.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer