«A Star Is Born»:

Vi gir deg svaret på det «alle» googler etter å ha sett kinofilmen «A Star Is Born»!

For er det virkelig sånn at skuespiller Bradley Cooper synger selv i filmen?

UNIK MUSIKALSK KJEMI: Artisten Lady Gaga og skuespiller Bradley Cooper spiller kjæresteparet Jackson og Ally i filmen «A Star Is Born». I tillegg til å spille hovedrollen gjør også Bradley Coop regidebut. FOTO: NTB Scanpix
UNIK MUSIKALSK KJEMI: Artisten Lady Gaga og skuespiller Bradley Cooper spiller kjæresteparet Jackson og Ally i filmen «A Star Is Born». I tillegg til å spille hovedrollen gjør også Bradley Coop regidebut. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av oktober hadde kinofilmen «A Star Is Born» norgespremiere, og allerede nå hviskes det om at den 2 timer og 15 minutter lange filmen kommer til å hanke inn flere gjeve Oscar-statuetter når den tradisjonsrike prisutdelingen går av stabelen i februar 2019.

Kort fortalt handler filmen om amatørsangeren Ally (spilt av Lady Gaga), som ved en tilfeldighet møter på den populære countryartisten Jackson Maine (spilt av Bradley Cooper), mens hun opptrer på en lokal bar. Fra den dagen er de uatskillelige, og Jackson hjelper den usikre sangeren å nå drømmene sine. Men showbiz er en tøff bransje, og det får de to smertelig erfare etter hvert som suksessen tar av.

Den amerikanske kjekkasen Bradley Cooper (43), kjent fra filmer som «The Hangover», «American Sniper» og «Silver Linings Playbook», spiller ikke bare hovedrollen. Han gjør også regidebut. Men det «alle» spør seg om etter å ha sett filmen er: synger virkelig Bradley Cooper selv i filmen? Og svaret er kort og godt: ja!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer