Britney Spears

- Vi hadde et av verdens største brudd

18 år senere åpner Britney Spears opp om bruddet med Justin Timberlake.

BRITNEY SPEARS: De var et av Hollywoods hotteste par på 90-tallet. Men så tok forholdet mellom Britney Spears og Justin Timberlake slutt. VIDEO: KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Britney Spears (38) og Justin Timberlake (39) ble omtalt som et av 90-tallets hotteste par, og de to stakk etter hvert også av med tittelen «et av Hollywoods styggeste brudd».

Hun hadde gjort massiv suksess som the girl next door, med låter som «. . . Baby One More Time» (1998) og «(You Drive Me) Crazy» (1999), mens han hadde opparbeidet seg fløtepus-stemplet som medlem av guttebandet *NSYNC.

Bruddet var et faktum i 2002, og da hadde de datet i tre år. Ryktene svirret om at hun hadde vært utro, og at han nå valgte å bruke eksens navn for å komme seg opp og frem.

Justin Timberlake-låter som «Cry me a river» (2002) og «What Goes Around.../...Comes Around» (2006) skal ha omhandlet Britney Spears - og vært en utløsende faktor til at Timberlake oppnådde massiv suksess. Samtidig med at eksen var midt i et skilsmisseoppgjør, slet med sin mentale helse og ble lagt inn på rehab.

- Mannen er genial!

Men tiden leger alle sår, som man sier - og nå ser det ut til at Britney Spears har lagt bak seg eksens noe ufine behandling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer