Britney Spears

- Vi hadde et av verdens største brudd

18 år senere åpner Britney Spears opp om bruddet med Justin Timberlake.

BRITNEY SPEARS: De var et av Hollywoods hotteste par på 90-tallet. Men så tok forholdet mellom Britney Spears og Justin Timberlake slutt. VIDEO: KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Britney Spears (38) og Justin Timberlake (39) ble omtalt som et av 90-tallets hotteste par, og de to stakk etter hvert også av med tittelen «et av Hollywoods styggeste brudd».

Hun hadde gjort massiv suksess som the girl next door, med låter som «. . . Baby One More Time» (1998) og «(You Drive Me) Crazy» (1999), mens han hadde opparbeidet seg fløtepus-stemplet som medlem av guttebandet *NSYNC.

Bruddet var et faktum i 2002, og da hadde de datet i tre år. Ryktene svirret om at hun hadde vært utro, og at han nå valgte å bruke eksens navn for å komme seg opp og frem.

DEN GANG DA: Britney Spears og Justin Timberlake fotografert under en filmpremiere i 2002 - kort tid senere ble det slutt. FOTO: NTB scanpix
DEN GANG DA: Britney Spears og Justin Timberlake fotografert under en filmpremiere i 2002 - kort tid senere ble det slutt. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Justin Timberlake-låter som «Cry me a river» (2002) og «What Goes Around.../...Comes Around» (2006) skal ha omhandlet Britney Spears - og vært en utløsende faktor til at Timberlake oppnådde massiv suksess. Samtidig med at eksen var midt i et skilsmisseoppgjør, slet med sin mentale helse og ble lagt inn på rehab.

- Mannen er genial!

Men tiden leger alle sår, som man sier - og nå ser det ut til at Britney Spears har lagt bak seg eksens noe ufine behandling.

Britney Spears har kastet seg på TikTok-trenden, og la nylig ut en video på Instagram, hvor hun danser til eksens låt «Filthy» som ble sluppet i 2018.

Til videoen skriver hun blant annet:

«Jeg vet at vi hadde et av verdens største brudd for 20 år siden... Men hallo, mannen er genial!!!! Fantastisk sang, JT!».

Flere av Britneys fans skrev i kommentarfeltet, rett etter at videoen ble postet, at de digger at hun nå ser ut til å ha lagt bruddet bak seg. Og det var også flere som krevde at «Justin Timberlake måtte svare» - som ga oss assosiasjoner til «William må svare»-hypen fra SKAM-serien i 2017.

RESPONS: Slik så Justin Timberlakes respons på eksens video, der hun danser til hans musikk, ut. FOTO: skjermdump Instagram
RESPONS: Slik så Justin Timberlakes respons på eksens video, der hun danser til hans musikk, ut. FOTO: skjermdump Instagram Vis mer

Og ja, ekskjæresten Justin Timberlake tok seg tid til å svare - i emojis, riktig nok. Med både latter-emoji og flere hender som hyller-emojis.

Så stygt brudd til tross, etter 18 år ser det ut til at de to endelig er på godfot med hverandre.

Kommenterte utroskapsrykter

Justin Timerlake har for øvrig vært i hardt vær det siste halvåret - da utroskapsrykter oppsto om ham og kollegaen Alisha Wainwright (30) i november 2019. De to holdt nemlig hender på baren Old Absinthe House i New Orleans. Der de spilte inn dramafilmen Palmer som har premiere i 2020.

I en personlig innlegg publisert på Instagram-kontoen hans, kommenterte Justin Timberlake utroskapsryktene for aller første gang. Han beklager overfor sin kone Jessica Biel (38), og erkjente at han burde ha visst bedre.

«Jeg holder meg unna sladder så langt det lar seg gjøre, men av hensyn til familien min føler jeg at det er viktig at jeg kommenterer de seneste ryktene som sårer menneskene jeg elsker», innledet han innlegget med.

«For noen uker siden utviste jeg svært dårlig dømmekraft - men la meg gjøre det helt klart - ingenting skjedde mellom meg og min kollega. Jeg drakk altfor mye den kvelden, og jeg angrer på oppførselen min. Jeg burde ha visst bedre».

GIFT: Artist Justin Timberlake er gift med skuespiller Jessica Biel. FOTO: NTB scanpix
GIFT: Artist Justin Timberlake er gift med skuespiller Jessica Biel. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Justin Timerlake og Jessica Biel har sønnen Silas (5) sammen. Britney Spears på sin side har to ekteskap bak seg, og er i dag kjæreste med PT'en Sam Asghari (26). Hun har sønnene Sean (14) og Jayden (13) med eksmannen Kevin Federline (42).

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer