Kim Kardashian:

Vi hadde nesten glemt at Kim Kardashian prøvde seg som artist i 2011

Og vi er nok ikke de eneste? Hør sangen og se musikkvideoen her!

LITE SUKSESS: Kim Kardashians låt «Jam (Turn It Up)» ble aldri noen landeplage etter at den ble gitt ut – med tilhørende musikkvideo! – for syv år siden. FOTO: Skjermdump
LITE SUKSESS: Kim Kardashians låt «Jam (Turn It Up)» ble aldri noen landeplage etter at den ble gitt ut – med tilhørende musikkvideo! – for syv år siden. FOTO: Skjermdump Vis mer
Publisert

Visste du at Kim Kardashian fikk sin første smak på rampelyset som Paris Hiltons stylist tidlig på 2000-tallet? Det er ikke så lett å se for seg nå, men det er sant; en gang i tiden tilbrakte Kim dagene sine i skyggen av hotellarvingen.

I 2007 ble dog situasjonen snudd på hodet da første episode av «Keeping Up With The Kardashians» rullet over skjermen.

Seriens popularitet har bare vokst og vokst med årene, og i dag er Kim en av verdens desidert største stjerner (om ikke den aller største).

38-åringen er kjent for å være en businesskvinne av rang med eget mobilspill og egne emojis, skreddersydd merch i form av capser og mobildeksler, og som gründer av sminkemerket KKW Beauty.

Noe hun derimot ikke er særlig kjent for, er sangstemmen sin – men i 2011 hadde faktisk Kim en flyktig karriere som artist. Da ga hun nemlig ut singelen «Jam (Turn It Up)» og laget tilhørende musikkvideo.

Hør låten og se videoen her:

Saken fortsetter under videoen.

Låten ble aldri noen kommersiell suksess, men det har trebarnsmoren i etterkant innrømmet at hun bare er glad for.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer