Kim Kardashian:

Vi hadde nesten glemt at Kim Kardashian prøvde seg som artist i 2011

Og vi er nok ikke de eneste? Hør sangen og se musikkvideoen her!

LITE SUKSESS: Kim Kardashians låt «Jam (Turn It Up)» ble aldri noen landeplage etter at den ble gitt ut – med tilhørende musikkvideo! – for syv år siden. FOTO: Skjermdump
LITE SUKSESS: Kim Kardashians låt «Jam (Turn It Up)» ble aldri noen landeplage etter at den ble gitt ut – med tilhørende musikkvideo! – for syv år siden. FOTO: Skjermdump Vis mer
Publisert

Visste du at Kim Kardashian fikk sin første smak på rampelyset som Paris Hiltons stylist tidlig på 2000-tallet? Det er ikke så lett å se for seg nå, men det er sant; en gang i tiden tilbrakte Kim dagene sine i skyggen av hotellarvingen.

I 2007 ble dog situasjonen snudd på hodet da første episode av «Keeping Up With The Kardashians» rullet over skjermen.

Seriens popularitet har bare vokst og vokst med årene, og i dag er Kim en av verdens desidert største stjerner (om ikke den aller største).

38-åringen er kjent for å være en businesskvinne av rang med eget mobilspill og egne emojis, skreddersydd merch i form av capser og mobildeksler, og som gründer av sminkemerket KKW Beauty.

Noe hun derimot ikke er særlig kjent for, er sangstemmen sin – men i 2011 hadde faktisk Kim en flyktig karriere som artist. Da ga hun nemlig ut singelen «Jam (Turn It Up)» og laget tilhørende musikkvideo.

Hør låten og se videoen her:

Saken fortsetter under videoen.

Låten ble aldri noen kommersiell suksess, men det har trebarnsmoren i etterkant innrømmet at hun bare er glad for.

– Det var en morsom opplevelse, men hvis det er én ting jeg skulle ønske jeg ikke hadde gjort i livet... Jeg liker ikke når folk prøver seg på ting de ikke kan, og det gjelder meg selv også. Hvorfor trodde jeg at jeg kunne bli sanger? Jeg har ikke en fin stemme, sa Kim til latter fra publikum da hun besøkte talkshowvert Andy Cohen i 2011.

Ærlig sak, det!

Likevel kom det noe positivt ut av det hele: Alle pengene «Jam (Turn It Up)» brakte inn (og det var en del på tross av at den helt enorme responsen lot vente på seg) ble donert til en kreftorganisasjon.

Bonusinfo: Kanye West – som ett giftermål, en skilsmisse, og tre år senere ble Kims ektemann – besøkte realitystjernen på settet under musikkvideo-innspillingen! Se klipp fra dét under.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer