71 grader nord - Norges tøffeste kjendis

- Vi hadde veldig mange gode samtaler i teltet alene

Uventet vennskap oppsto mellom Fritz Aanes (44) og Line Andersen (48).

71 GRADER NORD NORGES TØFFESTE KJENDIS: Fritz Aanes og Line Andersen er to av deltakerne i den 14. sesongen av det populære programmet på TVNorge og Discovery+. FOTO: Matti Bernitz
71 GRADER NORD NORGES TØFFESTE KJENDIS: Fritz Aanes og Line Andersen er to av deltakerne i den 14. sesongen av det populære programmet på TVNorge og Discovery+. FOTO: Matti Bernitz Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den fjortende sesongen av «71 grader nord kjendis» går av stabelen på TVNorge og Discovery+ denne høsten, og nok en gang får vi se kjendiser kjempe mot hverandre, mot naturen og mot seg selv.

Blant årets deltakere er Fritz Aanes (44), tidligere bryter og landslagstrener, og programleder og sportsentusiast Line Andersen (48).

Underveis i konkurransen oppsto det et unikt vennskap mellom de to deltakerne, og de forteller til KK at de innså at de plutselig var mer like enn det de hadde trodd.

- Jeg var veldig spent da jeg skulle møte Line, for det har vært veldig røft rundt livet hennes i det siste med både positiv og negativ omtale i media, forteller Fritz til KK på høstlanseringen til kanalen.

Ler av uventet vennskap

44-åringen Fritz er fra Narvik, mens 48-åringen Line er oppvokst på Bøler på Oslos østkant.

- Det var spennende å se om min harde nordlendingstil passet til Line. Men det gikk som hånd i hanske! Vi hadde veldig mange gode samtaler i teltet alene. Det jeg har lært er at her er at hun er en utrolig bra jente og en god person, forteller Fritz.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer