Sommerhytta

- Vi har fått frierbrev, men svarer ikke

Sommerhytta-tvillingene Trine og Trude sier til KK at de ikke har hast med å finne kjærligheten.

SOMMERHYTTA: Tvillingene Trine og Trude Rishaug Lium har fått flere frierbrev etter deltakelsen i det populære TV-programmet, men har ingen hast med å finne seg en bedre halvdel. FOTO: Privat
SOMMERHYTTA: Tvillingene Trine og Trude Rishaug Lium har fått flere frierbrev etter deltakelsen i det populære TV-programmet, men har ingen hast med å finne seg en bedre halvdel. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

Sommerhytta-deltakerne Trine og Trude Rishaug Lium (41) fortalte nylig til KK at de begge to nå er single, etter at Trine og samboeren Lars gikk fra hverandre i fjor høst.

TV-titterne ble kjent med Lars da han steppet inn for sin daværende kjæreste Trine, som måtte på sykehuset etter en skade hun pådro seg under innspilling.

Etter å ha vært på TV-skjermen siden april, har tvillingene fra Toten, fått mange nye fans - og ikke minst har de fått en hel del frierbrev fra karer som har lyst til å bli bedre kjent med dem,

Men for tvillingene er det uaktuelt å starte på et kjærlighetsforhold nå - eller?

Trine ler når vi spør henne om frierbrevene.

- He he ja, brev har vi fått, men dem svarer vi ikke på! Jeg er ikke ute etter noe kjærlighetsforhold nå, men dukker det opp, så dukker det opp. Men vi stresser ikke med det, nei.

Tvillingsøster Trude stemmer i:

- Det er hyggelig, men jeg ønsker ikke noe kjæreste nå, jeg har et travelt familieliv. Jeg tenker; skjer det, så skjer det ... men det er ikke noe jeg ønsker at skal skje nå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer