Kristin Gjelsvik

- Vi har gått hverandre på nervene den siste tiden

Influenser Kristin Gjelsvik har funnet løsningen for samboerforholdet.

KRISTIN GJELSVIK: Influenser Kristin Gjelsvik er samboer med tidligere reality-deltaker Dennis Poppe Thorsen.Her fra VIXEN Influencer Awards i 2017. FOTO: Terje Bendiksby / NTB
KRISTIN GJELSVIK: Influenser Kristin Gjelsvik er samboer med tidligere reality-deltaker Dennis Poppe Thorsen.Her fra VIXEN Influencer Awards i 2017. FOTO: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser Kristin Gjelsvik (34) fant lykken med Dennis Poppe Thorsen (29) da de begge deltok i reality-showet Paradise Hotel på TV3 i 2012.

Tre år senere spontangiftet de seg i Las Vegas, og i 2019 kom sønnen Falk til verden.

Med mange baller i lufta, og samtidig en intens periode med lockdown og karanteneliv, har Kristin og Dennis - i likhet med svært mange andre par og småbarnsforeldre - levd i en fellesboble som kanskje er blitt litt vel intens den siste tiden.

Viktig med egentid

Da Dennis kom hjem og spurte om han kunne dra på guttetur i underkant av én uke, var ikke Kristin vanskelig å be. Dette deler hun i et innlegg på Instagram-profilen sin.

«Da @dennispoppe la inn et ønske om guttetur til Valdres med hyttekos og øl i solnedgang, nølte jeg ikke et sekund med å si ja. Selvfølgelig skulle han få kose seg med gode kompiser! Antall dager borte: 6! Og jeg bare, DO IT!».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer