Kristin Gjelsvik

- Vi har gått hverandre på nervene den siste tiden

Influenser Kristin Gjelsvik har funnet løsningen for samboerforholdet.

KRISTIN GJELSVIK: Influenser Kristin Gjelsvik er samboer med tidligere reality-deltaker Dennis Poppe Thorsen.Her fra VIXEN Influencer Awards i 2017. FOTO: Terje Bendiksby / NTB
KRISTIN GJELSVIK: Influenser Kristin Gjelsvik er samboer med tidligere reality-deltaker Dennis Poppe Thorsen.Her fra VIXEN Influencer Awards i 2017. FOTO: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser Kristin Gjelsvik (34) fant lykken med Dennis Poppe Thorsen (29) da de begge deltok i reality-showet Paradise Hotel på TV3 i 2012.

Tre år senere spontangiftet de seg i Las Vegas, og i 2019 kom sønnen Falk til verden.

Med mange baller i lufta, og samtidig en intens periode med lockdown og karanteneliv, har Kristin og Dennis - i likhet med svært mange andre par og småbarnsforeldre - levd i en fellesboble som kanskje er blitt litt vel intens den siste tiden.

Viktig med egentid

Da Dennis kom hjem og spurte om han kunne dra på guttetur i underkant av én uke, var ikke Kristin vanskelig å be. Dette deler hun i et innlegg på Instagram-profilen sin.

«Da @dennispoppe la inn et ønske om guttetur til Valdres med hyttekos og øl i solnedgang, nølte jeg ikke et sekund med å si ja. Selvfølgelig skulle han få kose seg med gode kompiser! Antall dager borte: 6! Og jeg bare, DO IT!».

«Jeg skal ikke legge skjul på at vi har gått hverandre på nervene den siste tiden. Nå begynner vi virkelig å kjenne karantenelivet på kroppen, og det er klart det tærer på et forhold å gå såpass oppi hverandre dag ut og dag inn – uten å kunne reise, stikke på dates, og gjøre ting for å pleie kjærleiken og forholdet».

Til tross for dette føler ettbarnsmoren at hun og ektemannen har klart seg godt den siste tiden - og at oppskriften på suksessen er kanskje det at de gir hverandre rom til egentid.

«At han nå tok seg en 6-dagers passet midt i blinken. Han har fått sin tid og jeg har fått min!».

Slo et slag for ufrivillig barnløshet - ble gravid

Ettbarnsmoren har tidligere åpnet opp til KK om at hun var frivillig barnløs, men at ting forandret seg da hun plutselig ble gravid i 2018.

- Det er selvfølgelig ironisk at hun som virkelig har stått frem, og slått et slag for frivillig barnløshet, plutselig dukker opp og strutter med en høygravid mage og roper «jeg skal få barn!».

- Men livet skjer, og jeg tenker at alt skjer for en grunn. Nå skal jeg og Dennis ta utfordringen ved å dele den oppmerksomheten vi alltid har gitt hverandre med et lite menneske til, og overøse barnet vårt med kjærlighet , har hun tidligere sagt til KK.

Nå er sønnen Falk blitt to år, og både Kristin og Dennis stortrives i rollen som småbarnsforeldre.

SOFA: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen var deltakere i reality-konseptet Sofa på TV2 i vinter. FOTO: Espen Solli // TV 2
SOFA: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen var deltakere i reality-konseptet Sofa på TV2 i vinter. FOTO: Espen Solli // TV 2 Vis mer

Men det er ikke til å stikke under stol at Kristin gleder seg til verden åpner igjen, og hun og kjæresten kan feriere sammen. På Instgram har hun avslørt at turen kommer til å gå til Las Vegas, stedet der de lovet hverandre evig troskap for seks år siden.

- Gleder meg til verden blir normal igjen, sånn at du og jeg kan ta en etterlengtet ferie sammen, og bare kose oss sånn som du og jeg er best på! Vi går hverandre greit på nervene om dagen og lunten er kort, men snart... snaaart er vi over covid-kneiken, og det skal bli så innmari fint!

Denne vinteren har det populære ekteparet vært å se i underholdningsprogrammet Sofa på TV2 - som i mai stakk av med Gullruten for beste reality.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer