Påskekrim 2018:

Vi har kastet terningen - her er våre påskekrim-favoritter!

Du har mye godt i vente.

PÅSKEKRIM 2018: Blant våre krimfavoritter denne påsken er «Top of the Lake: China Girl» på TV 2 og «Vikaren» på NRK. I rollene finner vi Elisabeth Moss (venstre), Morven Christie og Vicky McClure (høyre). FOTO: TV 2 og NRK
PÅSKEKRIM 2018: Blant våre krimfavoritter denne påsken er «Top of the Lake: China Girl» på TV 2 og «Vikaren» på NRK. I rollene finner vi Elisabeth Moss (venstre), Morven Christie og Vicky McClure (høyre). FOTO: TV 2 og NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Påsken er her, og det vi i KK-redaksjonen liker aller best med denne høytiden (foruten å spise påskeegg, selvfølgelig!) er å slenge oss på sofaen for å binge påskekrim etter en deilig skitur.

Denne påsken har vi gjort det lettere for deg å nyte påskehøytiden, og har sett påskekrim-seriene som NRK og TV 2 har å tilby på forhånd. Dette betyr at du slipper å kaste bort verdifull tid som du kan bruke på påskerebus, skitur eller brettspilling med venner og familie.

TOP OF THE LAKE: CHINA ​GIRL:

I sesong 2 av den australske serien «Top of the Lake» følger vi nok en gang den standhaftige politietterforskeren Robin Griffin (Elisabeth Moss). Hun er tilbake på jobb i Sydney, og en dag dukker liket av en asiatisk jente opp på stranden på Bondi Beach. Hvem står bak drapet? Robin blir besatt av å finne ut av hvem morderen er, og med seg på laget får hun politikonstabelen Miranda Hilmarson (som vi eeeelsket i «Game of Thrones»!). Det tar ikke lang tid før Robin og Miranda innser at drapet har større tilknytning til dem enn de hadde håpet på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer