Samantha Skogrand

- Vi har utsatt bryllupet tre ganger

TV-profilen Samantha Skogrand åpner opp om utsatt bryllup, tøft svangerskap og ny graviditet.

SAMANTHA SKOGRAND: TV-profilen Samantha Skogrand er samboer med den tidligere skiskytteren Emil Hegle Svendsen. FOTO: Vegard Wivestad Grøtt / NTB
SAMANTHA SKOGRAND: TV-profilen Samantha Skogrand er samboer med den tidligere skiskytteren Emil Hegle Svendsen. FOTO: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Vis mer
Publisert

Bestevenninnene Samantha Skogrand (31) og Jamina Blipp (31) er nok en gang gravide på likt, og har i den anledning gjenopptatt den populære gravid-podkasten BabyBoom.

I midten av juni var de gjester på God morgen Norge på TV2, og delte om stort og smått fra svangerskapet. Og de avkrefter at graviditet nummer to var synkronisert.

- Det var absolutt ikke planlagt. Det var det virkelig ikke. Men vi hadde litt flaks! sier Jamina til programleder Desta Marie Beeder (33).

Samantha på sin side tror at det var en mening med at det skulle skje samtidig denne gangen også, og innrømmer at hun har gitt noen hint til venninnen om at hun hadde blitt gravid igjen.

Har vært forlovet i fem år

Jamina er gift med TV-profil Stian Blipp (31), og de har datteren Noelle (2) sammen. Samantha er forlovet med den tidligere skiskytteren Emil Hegle Svendsen (35), og de har sønnen Magnus (2) sammen.

God morgen Norge forteller Samantha at bryllupsplanleggingen ikke har gått helt slik paret hadde sett for seg.

- Vi har utsatt bryllupet tre ganger nå, og har vært forlovet i snart fem år. Det har vært ulike årsaker til det; timing, OL og litt sånn. I fjor skulle vi endelig få det til, men da kom pandemien. Og det er det jo mange som har opplevd. Emil og jeg er glad i en god fest, og vil ikke ha noen begrensninger i form av korona eller småbarn.

Og dermed er bryllupet blitt utsatt i minst et par år til forklarer den gravide 31-åringen lattermildt til programleder Desta. Om fire uker får hun og samboeren en liten datter.

Tøft svangerskap

Et tema i Babyboom-podkasten er også nedturene man kan oppleve både i et svangerskap, men også i morsrollen, og her erkjenner Samantha at hun kjenner seg god igjen.

- Jeg fikk en litt tøff start, og en tøff overgang da jeg ble mor for første gang. Alt det som skjer med kroppen både fysisk og psykisk. Det er mye som snakkes om, men som kanskje ikke har blitt normalisert. Nå storkoser jeg meg hundre prosent, men jeg gjorde kanskje ikke det helt i starten, sier hun ærlig.

Samantha Skogrand delte den gledelige nyheten om familieforøkelsen i begynnelsen av mars, med et bilde av seg selv, babymagen og barnevognen med sønnen Magnus i.

Jamina og Stian Blipp benyttet selveste nasjonaldagen til å dele babynyheten med følgerne sine på sosiale medier. Ikledd bunad og med en gammeldags telefonrør i hånden skrev Jamina humoristisk: Siste nytt fra magen: det er en ny Blipp på vei!

Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen har vært kjærester siden 2013. De matchet med hverandre på Tinder, etter å ha vanket i det samme sportsmiljøet. Han som utøver, og hun som sportsjournalist. I dag jobber hun sportsanker i NRK.

Jamina jobber for det norske klesmerket Holzweiler.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer