Teddybjørnens jul

- Vi holder kortene tett til brystet en stund til

Hører du hvem teddybjørnens stemme tilhører?

TEDDYBJØRNENS JUL: I november har julefilmen norgespremiere. Se teaser allerede nå! Gjetter du hvem som har teddybjørnens stemme? VIDEO: Fantefilm / Nordisk Film Distribution Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til tross for at det er et halvt år igjen til jul, har de ivrigste av oss allerede begynt å glede oss til julehøytiden.

Derfor var det gledelig at Fantefilm og Nordisk Film Distribution i slutten av juni slapp en liten teaser fra filmen Teddybjørnens jul, basert på den velkjente Alf Prøysen-låten Teddybjørnens Vise spilt inn i 1950.

– I sin kjerne er Teddybjørnens jul en film om å forstå at man er god nok som man er, at penger ikke egentlig betyr all verden, og at det å kjøre karusell med den man elsker kan være det fineste i hele verden, sier filmens regissør Andrea Eckerbom i en pressemelding.

Filmen har premiere allerede i november, og på rollelisten står flere velkjente navn. Blant dem hovedkarakterens navnesøster Mariann Hole (40), Marianne Krogness (70), Nader Khademi (35), Jan Gunnar Røise (46) og Kai Remlov (75).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer