Gwyneth Paltrow

– Vi holdt på å dø. Det var galskap

Det gikk ikke som det skulle da Gwyneth Paltrow fødte datteren Apple.

DRAMATISK: Gwyneth Paltrow og datteren Apple i september 2004. Bare måneder før skal det ha holdt på å gå galt under fødselen. FOTO: NTB
DRAMATISK: Gwyneth Paltrow og datteren Apple i september 2004. Bare måneder før skal det ha holdt på å gå galt under fødselen. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Da skuespiller Gwyneth Paltrow fødte datteren Apple i 2004, ble det mer dramatisk enn hun hadde forutsett.

Høsten 2021 forteller Paltrow i podkasten «Armchair Expert» til vertene Dax Shepard og Monica Padmans, at livet til både henne og datteren hang i en tynn tråd.

KK har tidligere skrevet om Gwyneth og om den slående likheten mellom mor og datter. «Emma»-skuespilleren har barna Apple (17) og Moses (15) med Coldplay-vokalist Chris Martin, og paret gikk hver til sitt i 2016, etter 13 års ekteskap.

Sto om livet

I podkasten røper Gwyneth at det under datterens fødsel oppsto komplikasjoner som medførte at hun og datteren nesten ikke overlevde.

– Datteren min var en nødssituasjon. Det var galskap. Vi holdt på å dø. Det var ikke bra, sa hun, Ifølge Insider.

Paltrow skal ikke ha gitt ytterligere detaljer om hva som egentlig gikk galt, men utdypet at det tok tid å venne seg til arret etter keisersnittet.

– Du tenker bare «Å jøss, det pleide ikke å være der». Ikke det at det er noe galt, eller at du dømmer det, men du tenker liksom: «Å herregud».

HEIET PÅ PAPPA: Ett år gamle Apple er med mamma på konsert i juli 2005, for å høre på pappas band Coldplay. FOTO: NTB
HEIET PÅ PAPPA: Ett år gamle Apple er med mamma på konsert i juli 2005, for å høre på pappas band Coldplay. FOTO: NTB Vis mer

Vagina-duft

Paltrow driver nettstedet Goop, og er kjent for sitt heller strikse forhold til mat, kropp og helse. I 2019 lanserte hun et duftlys som skulle dufte som hennes egen vagina (!).

KK redaksjonen greide å få tak i et av de ettertraktede lysene, som blant annet gikk som varmt hvetebrød til stjerner som Elton John. Hvordan det gikk da KK testet det mye omtalte duftlyset kan du se her:

DUFTLYS MED VAGINA-LUKT: Gwyneth Paltrows selskap Goop har lansert et duftlys Paltrow har kalt «This Smells Like My Vagina». Det har ikke gått upåaktet hen, og slik gikk det da KKs Benedicte Wessel-Holst fikk dutflyset sendt hjem. Klipp: Ingebjørg Iversen. Video og reporter: Benedicte Wessel-Holst / KK Vis mer

Døde nesten – igjen

To år etter det dramatiske keisersnittet fikk Paltrow sønnen Moses, også han med keisersnitt. I 2013 ble hun gravid igjen, men svangerskapet endte i en spontanabort, og nok en gang holdt Paltrow på å dø, sa Paltrow til The Daily Mail i 2013:

– Jeg hadde en veldig dårlig opplevelse da jeg var gravid med min tredje. Det gikk ikke og jeg døde nesten. Da sa jeg: «Er vi fornøyde som det er, eller skal vi prøve igjen?».

Ifølge avisa skal Paltrows to barn lenge ha ønsket seg et søsken:

– Du skal aldri si aldri – jeg kunne hatt en til, sa Paltrow til Daily Mail i i 2013, mens hun fortsatt var gift med Chris Martin.

– Jeg mangler min tredje. Jeg tenker på det.

Åtte år senere er Gwyneth Paltrow i dag gift med regissør og manusforfatter Brad Falchuk, som har to barn: Isabella og Brody.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer