Gwyneth Paltrow

– Vi holdt på å dø. Det var galskap

Det gikk ikke som det skulle da Gwyneth Paltrow fødte datteren Apple.

DRAMATISK: Gwyneth Paltrow og datteren Apple i september 2004. Bare måneder før skal det ha holdt på å gå galt under fødselen. FOTO: NTB
DRAMATISK: Gwyneth Paltrow og datteren Apple i september 2004. Bare måneder før skal det ha holdt på å gå galt under fødselen. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Da skuespiller Gwyneth Paltrow fødte datteren Apple i 2004, ble det mer dramatisk enn hun hadde forutsett.

Høsten 2021 forteller Paltrow i podkasten «Armchair Expert» til vertene Dax Shepard og Monica Padmans, at livet til både henne og datteren hang i en tynn tråd.

KK har tidligere skrevet om Gwyneth og om den slående likheten mellom mor og datter. «Emma»-skuespilleren har barna Apple (17) og Moses (15) med Coldplay-vokalist Chris Martin, og paret gikk hver til sitt i 2016, etter 13 års ekteskap.

Sto om livet

I podkasten røper Gwyneth at det under datterens fødsel oppsto komplikasjoner som medførte at hun og datteren nesten ikke overlevde.

– Datteren min var en nødssituasjon. Det var galskap. Vi holdt på å dø. Det var ikke bra, sa hun, Ifølge Insider.

Paltrow skal ikke ha gitt ytterligere detaljer om hva som egentlig gikk galt, men utdypet at det tok tid å venne seg til arret etter keisersnittet.

– Du tenker bare «Å jøss, det pleide ikke å være der». Ikke det at det er noe galt, eller at du dømmer det, men du tenker liksom: «Å herregud».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer