Friends-gjenforening:

- Vi jobber med det

Jennifer Aniston hinter om noe nytt med Friends-gjengen.

POPULÆR TV-SERIE: Skuespilleren gjorde stor suksess som Rachel Green i serien «Friends«, og bildet som hun nylig postet av alle skuespillerne samlet tok helt av på Instagram. FOTO: NTB scanpix
POPULÆR TV-SERIE: Skuespilleren gjorde stor suksess som Rachel Green i serien «Friends«, og bildet som hun nylig postet av alle skuespillerne samlet tok helt av på Instagram. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Om det kommer en ny versjon eller film av den populære tv-serien Friends har det vært spekulasjoner om lenge. Serien, som hadde premiere i 1994 og som fortsatt sendes i reprise i dag, har mange trofaste fans som ønsker å se mer av vennegjengen fra New York.

Jennifer Aniston (50) overrasket artisten og Friends-fanen Charlie Puth (27) da han gjestet The Ellen Show denne uken. Ellen DeGeneres spurte Friends-skuespilleren det alle lurer på: «kommer det til å bli en Friends-reunion?» Aniston svarer umiddelbart nei, men fortsetter med å si at de vil at noe skal skje.

- Vi hadde elsket om det ble noe, men vi vet ikke hva det ville vært. Vi prøver og vi jobber med det, sier hun.

LES OGSÅ: Slik ser Emma fra «Friends» ut i dag

Vis mer Vis mer Vis mer

Ellen DeGeneres nevner også Anistons første bilde på Instagram, som var av alle skuespillerne samlet, og mener de må ha planlagt noe der.

- Vi møttes fordi vi savnet hverandre og fordi vi var på samme sted i verden, svarer Aniston.

Charlie Puth og Ellen DeGeneres sier de ikke tror på det, og at det høres ut som det er noen planer på gang.

I september i år var det 25-årsjubileum for den suksessfulle tv-serien. I dag kan man se serien i reprise på TV Norge eller på strømmetjenesten Netflix, men kun til 2020 da den vil bli flyttet til HBO.

Hvor godt kjenner du vennene fra New York? Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer