Interiør

Vi klarer ikke å slutte å se på bildene fra Lena Dunhams fantastiske leilighet

Det ser ut som et interiør Hannah fra Girls ville hatt - når hun ble rik.

LENA DUNHAM: Best kjent som hovedpersonen Hannah i serien «Girls», viser fram leiligheten sin i en stor magasinreportasje. Og det ser ut som noe Hannah kunne tenkt seg å bo i, tenker vi. FOTO: HBO
LENA DUNHAM: Best kjent som hovedpersonen Hannah i serien «Girls», viser fram leiligheten sin i en stor magasinreportasje. Og det ser ut som noe Hannah kunne tenkt seg å bo i, tenker vi. FOTO: HBO Vis mer
Publisert

Lena Dunham, kvinnen som både skrev manus og spilte hovedrollen i suksesserien «Girls» og som siden den gang har seilt opp som et internasjonalt feministikon, en velrenommert skribent og forfatter og en sjeldent åpen superstjerne i sosiale medier - har åpnet dørene til sin nye leilighet på Manhattan i New York. Og den er så SJUKT kul!

I det amerikanske magasinet Domino skriver hun et essay om sin egen «boligreise», om hvordan det har vært å vokse opp med to kunstnerforeldre og en mor som alltid var på jakt etter etter en ny bolig, og aldri slo seg til ro noe sted.

Dunham beskriver det selvsagt med humor og vidd, om hvordan moren alltid snek seg inn på visninger og så for seg hvordan de kunne leve der, og hva som skulle til for at nettopp denne boligen ble riktig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer