Interiør

Vi klarer ikke å slutte å se på bildene fra Lena Dunhams fantastiske leilighet

Det ser ut som et interiør Hannah fra Girls ville hatt - når hun ble rik.

LENA DUNHAM: Best kjent som hovedpersonen Hannah i serien «Girls», viser fram leiligheten sin i en stor magasinreportasje. Og det ser ut som noe Hannah kunne tenkt seg å bo i, tenker vi. FOTO: HBO
LENA DUNHAM: Best kjent som hovedpersonen Hannah i serien «Girls», viser fram leiligheten sin i en stor magasinreportasje. Og det ser ut som noe Hannah kunne tenkt seg å bo i, tenker vi. FOTO: HBO Vis mer
Publisert

Lena Dunham, kvinnen som både skrev manus og spilte hovedrollen i suksesserien «Girls» og som siden den gang har seilt opp som et internasjonalt feministikon, en velrenommert skribent og forfatter og en sjeldent åpen superstjerne i sosiale medier - har åpnet dørene til sin nye leilighet på Manhattan i New York. Og den er så SJUKT kul!

STILSIKKER: Lena Dunham innrømmer at innredningsstilen hennes ikke faller i smak hos alle. Foto: Faksimile/Domino Magazine
STILSIKKER: Lena Dunham innrømmer at innredningsstilen hennes ikke faller i smak hos alle. Foto: Faksimile/Domino Magazine Vis mer

I det amerikanske magasinet Domino skriver hun et essay om sin egen «boligreise», om hvordan det har vært å vokse opp med to kunstnerforeldre og en mor som alltid var på jakt etter etter en ny bolig, og aldri slo seg til ro noe sted.

Dunham beskriver det selvsagt med humor og vidd, om hvordan moren alltid snek seg inn på visninger og så for seg hvordan de kunne leve der, og hva som skulle til for at nettopp denne boligen ble riktig.

Selv har hun flyttet flere ganger, og forteller åpent om hvordan det var å kjøpe bolig med rockestjerne-eksen Jack Antonoff (de var sammen i fem år før det tok slutt i 2018). Lena dekorerte, og Jack gjorde om. Om og om igjen.

- Han forsøkte nok å ikke hate det. Men han likte ikke å leve inni hodet mitt, skriver Dunham.

Etter bruddet forteller Dunham videre at hun kjøpte en bolig nærmest i panikk, et kjøp hun beskriver som en tabbe. Hun flyttet aldri inn, og solgte videre med tap, noe pressen behørig kommenterte. «Boligskam», beskriver hun det som.

Se bildene her!

Nå derimot, er hun ifølge seg selv mer enn fornøyd med leiligheten sin i West Village på Manhattan. Og denne gangen har hun latt kreativiteten, samt velrenommerte dekoratører og interiørarkitekter få fritt spillerom, uten å måtte tenke på at det blir «for mye» eller «for feminint».

- Jeg elsker dessuten å spise i sengen, og nå er det ingen som stopper meg, skriver hun.

Pasteller, skulpturelle møbler, myke tepper og flere ikoniske designmøbler hentet fra eksklusive bruktforhandlere, gjør at leiligheten ser ut som en location i en Tarantino-film. Eller noe karakteren Hannah Horvat ville drømt å bo i, dersom hun skulle bli en rik og vellykka forfatter i New York. At Dunham lever i et univers skreddersydd for henne, er det ingen tvil om.

- Jeg har sluttet å kikke inn andres vinduer. Jeg er min mors datter, men jeg har endelig funnet fram til et hjem, skriver Dunham.

Les hele essayet til Dunham og se alle bildene fra leiligheten her!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer