- Vi må ikke forledes til å tro at alle 50-åringer må se slik ut for å føle seg fine eller attraktive

KK-sjefredaktør Ingeborg Heldal synes det er bra at aldersdiskrimineringen i mote- og modellbransjen står for fall.

EN INSPIRASJON: - Helen Christensen er en av de fremste representantene for «alder er bare et tall»-begrepet, sier KK-sjefredaktør Ingeborg Heldal. FOTO: NTB Scanpix
EN INSPIRASJON: - Helen Christensen er en av de fremste representantene for «alder er bare et tall»-begrepet, sier KK-sjefredaktør Ingeborg Heldal. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At den danske supermodellen Helena Christensen (50) holder seg godt, er gammelt nytt - og noe vi nok en gang fikk bekreftet da hun delte to bilder av seg selv i badedrakt på sin offisielle Instagram-konto i begynnelsen av mai.

Den flotte 50-åringen, som har vært i modellgamet siden det glade 90-tall, leker med kamera ikledd en badedrakt fra sitt eget merke Stærk&Christensen. Merket drifter hun sammen med sin danske venninne Camilla Stærk.

KK-sjefredaktør Ingeborg Heldal (45), som har fulgt med på Helena siden hun entret rampelyset på begynnelsen av 90-tallet, sier at det er fristende å spørre seg hva som er i drikkevannet hennes.

- Helena Christensen blir egentlig bare flottere og flottere. At hun er 50, er ikke til å tro! Kanskje hun egentlig er vampyr? sier hun og ler.

- Men fra spøk til alvor, Helena er en av de fremste representantene for «alder er bare et tall»-begrepet, sammen med flere av jentene fra den gamle supermodellgjengen fra 90-tallet, som Naomi Campbell, Christy Turlington og Cindy Crawford.

Hun synes det er fantastisk at modellene ikke pensjoneres når de er 22, men kan fortsette å jobbe og få store kampanjer til de er godt voksne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer