Du leser nå KK pluss

Tusvik og Tønne er «Årets stemme»:

- Vi ser det som vår plikt å rope ut

TØFFINGER: Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne er av KK kåret til Årets stemme for deres evne til å ta opp alvorlige og tabubelagte temaer. Måten de gjør det på er i herlig balanse mellom en tøff tone, sårbarhet og humor. Foto: Astrid Waller
TØFFINGER: Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne er av KK kåret til Årets stemme for deres evne til å ta opp alvorlige og tabubelagte temaer. Måten de gjør det på er i herlig balanse mellom en tøff tone, sårbarhet og humor. Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Det er en av de fine, klare høstmorgene. Utenfor et vakkert funkieshus i tre på Ekebergskrenter ankommer KK og Sigrid Bonde Tusvik samtidig. «Hallo» piper Sigrid inn i gangen til venninne og kollega Lisa Tønne, før hun går rett inn.

– Nei, er du i pysjen enda?

Lisa møter Sigrid og KK i en myk og behagelig pysjamas med håret sjarmerende struttende. Rundt henne løper Bingo, den nysgjerrige og sosiale Yorkshire terrieren.

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

Intropris

måned
1 kr / 119 kr mnd

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer