Emilie Stordalen

- Vi skal ha barn!

Hotellarving Emilie Anker Stordalen (30) er gravid.

EMILIE STORDALEN: Samboerparet Emilie Stordalen og Jens Bredberg venter sitt første barn. Her fra finalefesten for Kompani Lauritzen i april 2022. FOTO: Terje Pedersen / NTB
EMILIE STORDALEN: Samboerparet Emilie Stordalen og Jens Bredberg venter sitt første barn. Her fra finalefesten for Kompani Lauritzen i april 2022. FOTO: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne sommeren ble den siste samboerparet Emilie Anker Stordalen (30) og Jens Bredberg (39) får alene, ettersom de nå venter sitt første barn.

Den gledelige nyheten delte Emilie selv på Instagram-profilen sin i slutten av juli.

De vordende foreldrene har vært kjærester siden 2019, og ble kjent med hverandre ettersom han jobbet som markedssjef på svigerfar Petter Stordalens (59) luksushotell The Thief i Oslo. Hotellarvingen Emilie jobber selv som markedsføringssjef for Nordic Choice Hotels.

Emilie og Jens skulle etter planen ha giftet seg på hotellet Copperhill Mountain Lodge i Åre i Sverige, eid av Stordalen, i desember 2021, men bryllupet ble utsatt på grunn av koronapandemien.

KK har vært i kontakt med Emilie Stordalen, som forteller at hun ikke har noe mer å legge til enn det som hun har delt på Instagram.

Hyller sin kommende svigersønn

Pappa Petter Stordalen har tidligere hyllet sin kommende svigersønn, og har bare lovord å si om den standhaftige svensken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer