Emilie Stordalen

- Vi skal ha barn!

Hotellarving Emilie Anker Stordalen (30) er gravid.

EMILIE STORDALEN: Samboerparet Emilie Stordalen og Jens Bredberg venter sitt første barn. Her fra finalefesten for Kompani Lauritzen i april 2022. FOTO: Terje Pedersen / NTB
EMILIE STORDALEN: Samboerparet Emilie Stordalen og Jens Bredberg venter sitt første barn. Her fra finalefesten for Kompani Lauritzen i april 2022. FOTO: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne sommeren ble den siste samboerparet Emilie Anker Stordalen (30) og Jens Bredberg (39) får alene, ettersom de nå venter sitt første barn.

Den gledelige nyheten delte Emilie selv på Instagram-profilen sin i slutten av juli.

De vordende foreldrene har vært kjærester siden 2019, og ble kjent med hverandre ettersom han jobbet som markedssjef på svigerfar Petter Stordalens (59) luksushotell The Thief i Oslo. Hotellarvingen Emilie jobber selv som markedsføringssjef for Nordic Choice Hotels.

Emilie og Jens skulle etter planen ha giftet seg på hotellet Copperhill Mountain Lodge i Åre i Sverige, eid av Stordalen, i desember 2021, men bryllupet ble utsatt på grunn av koronapandemien.

KK har vært i kontakt med Emilie Stordalen, som forteller at hun ikke har noe mer å legge til enn det som hun har delt på Instagram.

HUMOR: Den vordende mammaen Emilie Stordalen har også delt babynyheten med glimt i øyet på Instastory. FOTO: Skjermdump Instagram / @emiliestordalen
HUMOR: Den vordende mammaen Emilie Stordalen har også delt babynyheten med glimt i øyet på Instastory. FOTO: Skjermdump Instagram / @emiliestordalen Vis mer

Hyller sin kommende svigersønn

Pappa Petter Stordalen har tidligere hyllet sin kommende svigersønn, og har bare lovord å si om den standhaftige svensken.

- Jens var altså et funn. Jeg pleier å si at det beste jeg har kommer fra Sverige, utenom mine barn, selvfølgelig. Jens var en drøm. En svigersønn fra himmelen. Jeg er lettrørt, det ligger i familien. Jeg kommer til å gråte. Bryllup er livets fest. Man starter opp en ny familie, det kommer til å bli vakkert, sa Petter Stordalen i det svenske radioprogrammet Gry Forssell med vänner høsten 2020.

KK har vært i kontakt med Petter Stordalen, som ikke ønsker gi noen kommentar om den gledelige familieforøkelsesnyheten.

LYKKEØNSKER: Gratulasjonene ruller inn fra fjern og nær i kommentarfeltet på Instagram. Den vordende pappaen Jens har delt flere hjerter. FOTO: Skjermdump Instagram / @emiliestordalen
LYKKEØNSKER: Gratulasjonene ruller inn fra fjern og nær i kommentarfeltet på Instagram. Den vordende pappaen Jens har delt flere hjerter. FOTO: Skjermdump Instagram / @emiliestordalen Vis mer

Emilie har også tidligere uttrykt at samboeren Jens har vært en god støtte for henne og familien under de tøffe pandemiårene, da hotellkjeden ble kraftig rammet av restriksjoner og nedbemanninger.

- Jeg er takknemlig for at jeg har en fin og tålmodig kjæreste hjemme, som har stått veldig tålmodig på sidelinjen, og støttet opp om oss det året vi har vært gjennom, sa hun til programleder Guri Solberg (45) i podkasten Bra damer i fjor sommer.

HOTELLFAMILIE: Petter Stordalen ekskjæresten Gunhild Stordalen, datteren Emilie Stordalen og sin kommende svigersønn Jens Bredberg under åpningsfesten for Clarion Hotel The Hub i Oslo i 2019. FOTO: Håkon Mosvold Larsen / NTB
HOTELLFAMILIE: Petter Stordalen ekskjæresten Gunhild Stordalen, datteren Emilie Stordalen og sin kommende svigersønn Jens Bredberg under åpningsfesten for Clarion Hotel The Hub i Oslo i 2019. FOTO: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer

Emilie er datter av Petter og hans ekskone Ingrid Fuglehaug Stordalen (58), og er storesøster til brødrene Jakob (25) og Henrik (28).

Hun var med som deltaker i sesong tre av den populære konkurranse-realityserien Kompani Lauritzen som gikk på TV 2 vinteren 2022. Emilie utmerket seg stort som både utholdende og fysisk og mentalt sterk.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer