Kronprinsesse Victoria:

Vi smelter HELT av lille prins Oscars kjærlige gest!

Treåringen ga mamma kronprinsesse Victoria et skikkelig smellkyss på slottsbalkongen.

KOS I KULISSENE: Mens prinsesse Estelle, prins Carl Philip, jubilanten kong Carl Gustaf og dronning Silvia vinket til folket, benyttet prins Oscar anledningen til å vise hvor glad han er i mamma Victoria. FOTO: NTB Scanpix
KOS I KULISSENE: Mens prinsesse Estelle, prins Carl Philip, jubilanten kong Carl Gustaf og dronning Silvia vinket til folket, benyttet prins Oscar anledningen til å vise hvor glad han er i mamma Victoria. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den aller siste dagen i april var det duket for storslått feiring i Stockholm, da kong Carl Gustaf av Sverige feiret 73-årsdagen med folket.

Tradisjonen tro møtte kongen og resten av familien - med unntak av datteren prinsesse Madeleine (36) og hennes ektemann og barn - opp på slottsbalkongen på det kongelige slottet i Stockholm. Her tok jubilanten imot bursdagshilsener fra folket i form av vink og jubelrop.

Mange av de tilreisende monarkistene som hadde funnet veien til slottet denne solfylte vårtirsdagen, var nok kanskje ekstra spent på å se de to kronprinsessebarna prinsesse Estelle (7) og prins Oscar (3). Spesielt prinsesse Estelle er kjent for å dele av seg selv i sosiale settinger, og er virkelig blitt en ekte sjarmør!

Ga mamma et realt smellkyss!

Men akkurat denne tirsdagen var det lillebror prins Oscar som stjal showet. Han vekslet på å sitte i mamma Victoria (41) og pappa prins Daniels (45) armkrok, mens han vinket til folket.

På et tidspunkt tok at et skikkelig godt tak i mamma Victorias kinn, og ga henne et realt smellkyss. Bestemor dronning Silvia (75) bivånet det hele, og så ut til å bli rørt av barnebarnet kjærlige gest.

I MAMMAS FAVN: For en liten treåring kan det nok være ganske overveldende å se det store folkehavet fra slottsbalkongen. Derfor var det nok ekstra godt for prins Oscar å være på mammas arm under feiringen av bestefar kong Carl Gustaf. FOTO: NTB Scanpix
I MAMMAS FAVN: For en liten treåring kan det nok være ganske overveldende å se det store folkehavet fra slottsbalkongen. Derfor var det nok ekstra godt for prins Oscar å være på mammas arm under feiringen av bestefar kong Carl Gustaf. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Prinsesse Estelle, som nå er blitt hele syv år, tok det hele med litt mer fatning, og viste bestefar kong Carl Gustaf at hun virkelig har lært seg kongelig etikette. Hun smilte og vinket til folket, og utførte det rojale oppdraget med glans!

Kronprinsessefamilien i Sverige har over de siste årene knyttet sterke bånd med det svenske folket, og på meningsmålinger troner kronprinsesse Victoria øverst på listene over de mest populære svenskene.

TIPS OG RÅD: Bestemor dronning Silvia har tatt på seg rollen som mentor for barnebarnet prinsesse Estelle - som en vakker dag skal overta tronen etter mamma prinsesse Victoria. FOTO: NTB Scanpix
TIPS OG RÅD: Bestemor dronning Silvia har tatt på seg rollen som mentor for barnebarnet prinsesse Estelle - som en vakker dag skal overta tronen etter mamma prinsesse Victoria. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Da hun giftet seg med Daniel Westling i 2010 skjøt populariteten i været, og etter hvert som prinsesse Estelle og prins Oscar har kommet til verden har familien vokst seg inn i de svenske - og resten av verdens - hjerter.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer