Frikjent

- Vi spurte Nicolai hvordan han reagerer når han møter veggen. Han sa: - Jeg slår

«Frikjent»-forfatterne har fått god hjelp av Nicolai Cleve Broch til å utvikle Aksel Borgen-karakteren.

FRIKJENT: KK.no møtte manusforfatterne Siv Rajendram Eliassen og Anna Bache-Wiig (t.h.) og hovedrolleinnehaver Nicolai Cleve Broch, og de åpnet opp om det gode samarbeidet de har hatt under innspillingen av «Frikjent»-sesongene. Foto: Lena Britt Fredrickson
FRIKJENT: KK.no møtte manusforfatterne Siv Rajendram Eliassen og Anna Bache-Wiig (t.h.) og hovedrolleinnehaver Nicolai Cleve Broch, og de åpnet opp om det gode samarbeidet de har hatt under innspillingen av «Frikjent»-sesongene. Foto: Lena Britt Fredrickson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Endelig er en ny sesong av TV2-serien «Frikjent» tilbake på norsk TV - og skal vi tro manusforfatterne Anna Bache-Wiig (41) og Siv Rajendram Eliassen (49) og hovedrolleinnehaver Nicolai Cleve Broch (40) blir denne sesongen faktisk bedre enn den allerede prisbelønte førstesesongen.

- Det som er «sjukestue» med sesong to – og det er veldig ulikt meg å si akkurat dét – det er at den blir bare bedre og bedre. Avslutningen er søren meg så sykt originalt tenkt ut! forklarer Nicolai teasende til KK.no. 

I serien spiller Nicolai den suksessfulle forretningsmannen Aksel Borgen som vender tilbake til (den fiktive norske) hjembygda Lifjord etter å ha etablert et nytt liv med kone og barn i Malaysia. Men det å vende hjem etter 20 år er ikke «bare-bare» for Aksel Borgen. Han ble nemlig utstøtt fra hjembygda etter å ha blitt mistenkt for å ha drept ungdomskjæresten. Nå er han kommet tilbake for å hevde sin uskyld. 

Til KK.no forteller Siv Rajendram Eliassen, som tidligere har jobbet med manus til «Varg Veum» og «Kodenavn Hunter», at Nicolai Cleve Broch skal ha mye av æren for at Aksel-karakteren er blitt som den er blitt. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer