Tinashe Williamson:

- Vi venter ny kiddo våren 2018 og vi gleder oss alle sammen!

Tinashe åpner opp om den gledelige babynyheten.

TINASHE WILLIAMSON: Til våren blir Tinashe tobarnsmor og datteren India blir storesøster. Dette bildet sto på trykk i KK34. Foto: Yvonne Wilhelmsen
TINASHE WILLIAMSON: Til våren blir Tinashe tobarnsmor og datteren India blir storesøster. Dette bildet sto på trykk i KK34. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av oktober annonserte Tinashe (32) og Odd-Magnus Williamson (37) via sosiale medier at de to venter sitt første felles barn. Og det var ikke på hvilken som helst måte de avslørte den gledelige nyheten - de hadde nemlig latt seg inspirere av superstjernen Beyoncé Knowles (36) som i februar annonserte at hun skulle ha tvillinger med et relativt kitchy foto (se det her).

«Okay da så er det ikke tvillinger og storesøster heter ikke Blue Ivy, men India. Det kommer en liten Williamson våren 2018! Shit vi gleder oss», skriver Tinashe til Instagram-bildet.

Tinashe vil foreløpig ikke si så mye rundt svangerskapet, men forklarer at de vordende foreldrene - og soon-to-be storesøster India (7) er superglade for familieforøkelsen.

- Vi venter ny kiddo våren 2018 og vi gleder oss alle sammen! sier hun til KK.

Da vi møtte Tinashe under TV3 høstlanseringen i Oslo tidligere i høst spurte vi henne hvordan det er å spille mor i en serie når man er mor på ekte, og om hun hadde brakt med seg egne erfaringer fra mammatilværelsen inn i serien - og da forklarte hun at hun rett og slett hadde mistet litt av babygamet.

- For min del så har jo jeg en ganske stor datter. Hun er syv år. Så da jeg plutselig skulle ha en scene med en liten baby så innså jeg at jeg hadde mista gamet, rett og slett! forklarte hun lattermildt.

LES OGSÅ: Unge lovende-stjernen spiller gravid i ny NRK-serie - var gravid i virkeligheten!

URBANT BRYLLUP: Odd-Magnus Williamson og Tinashe Bakasa Roll giftet seg i på det populære kjendisstedet Angst bar i Oslo i mai 2015. Hun stilte i en spesialdesignet brude-buksedress designet av norske TSH. Foto: Eivind Griffith Brænde for VG // NTB Scanpix
URBANT BRYLLUP: Odd-Magnus Williamson og Tinashe Bakasa Roll giftet seg i på det populære kjendisstedet Angst bar i Oslo i mai 2015. Hun stilte i en spesialdesignet brude-buksedress designet av norske TSH. Foto: Eivind Griffith Brænde for VG // NTB Scanpix Vis mer

Hadde ikke planer om flere barn

Det får hun altså nå tid til å bryne seg på i tiden fremover! I fjor møtte vi Odd-Magnus i forbindelse med TV3 høstlanseringen, og da åpnet han opp om bonuspapparollen for India.

- Via sosiale medier får man innblikk i hvor godt forhold du og India har - men også du, India, Tinashe og Håvard - hvordan klarer dere å få «dine barn og mine barn»-kabalen, som mange sliter med, til å funke så fint?

- Vi venter ny kiddo våren 2018 og vi gleder oss alle sammen!
BLIR TOBARNSMOR: Fra før har Tinashe Williamson datteren India (7). Dette bildet sto på trykk i KK35. Foto: Yvonne Wilhelmsen
BLIR TOBARNSMOR: Fra før har Tinashe Williamson datteren India (7). Dette bildet sto på trykk i KK35. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

- Det er ikke noe garanti som bonusforelder, eller adoptivforelder for den saks skyld, at man er kompatibel med et barn – at man skal oppleve en spirituell sammensmelting, men slik har det jo vært i vårt tilfelle helt fra starten av. Jeg har alltid sett på henne som en datter, og det var på en måte kontrakten vi inngikk alle sammen. Gjør vi dette her, så gjør vi det fullt og helt hundre prosent. Vi er heldige, men det er på grunn av forutsetningene, sa han den gang.

I et intervju med KK som sto på trykk sommeren 2013 fortalte Tinashe at hun og Odd-Magnus ikke hadde planer om flere barn.

– Det skal opp i familierådet om et år, så får vi se, men vi tror vi er done. Men vi tuller litt med det, om ungen kommer ut med rødt hår og fregner, så er det ikke mine gener, altså, sa en lattermild Tinashe den gang.

Under høstlanseringen i fjor spurte vi Odd-Magnus om han drømmer om egne barn og da svarte han med glimt i øyet:

- Fremtid og familieliv det svarer jeg bare «c'est la vie» til!

Men nå er familieforøkelsen altså en realitet og våren 2018 kommer det et nytt medlem i Williamson-familien. Tinashe og Odd-Magnus giftet seg i mai 2015.

LES OGSÅ: Tinashe ble mobbet alle årene på barneskolen. Hun ble helt urin på, oversett og fortalt at hun og den mørke huden hennes ikke hørte hjemme der.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer