Nadia Ferreira

Victoria Beckham i ekstase! 54-åringen giftet seg med Nadina (23)

... og bruden avslører at firebarnsmoren Victoria hadde en finger med i bryllupsforberedelsene!

NADINA FERREIRA: Artist Marc Anthony giftet seg med modellen Nadia Ferreira fra Paraguay i januar. Her fra rød løper i november i fjor under Latin Grammy awards i Las Vegas. FOTO: NTB
NADINA FERREIRA: Artist Marc Anthony giftet seg med modellen Nadia Ferreira fra Paraguay i januar. Her fra rød løper i november i fjor under Latin Grammy awards i Las Vegas. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Bryllusklokkene ringte for den 54 år gamle artisten Marc Anthony og hans kjæreste Nadina Ferreira i slutten av januar.

Ekteparet trosser aldersforskjellen på 31 år - og gjør kritikerne til skamme!

Også parets gode venninne, firebarnsmoren Victoria Beckham (48) hyller kjærligheten dem i mellom.

Nylig delte hun et bilde av det nygifte paret på sin åpne Instagram-profil, der hun regelrett er i ekstase over giftemålet.

«Gratulerer til Mr. og Mrs. Muniz!!! Vi elsker dere begge to så mye, og det var en stor ære å være en del av deres spesielle dag og feire kjærligheten med dere!», skriver Victoria Beckham til bildet.

GODT REPRESENTERT: David Beckham (midten) med sønnen Cruz Beckham under bryllupet. FOTO: NTB
GODT REPRESENTERT: David Beckham (midten) med sønnen Cruz Beckham under bryllupet. FOTO: NTB Vis mer

I kommentarfeltet har bruden Nadina, som er like gammel som Victoria og David (47) Beckhams eldste sønn Brooklyn, takket så mye for at venninnen og designeren Victoria var en så stor del av den spesielle dagen deres.

«Vi er så beæret over at dere var en så stor del av det sammen med oss! Og du forresten, gjorde en sinnssyk jobb med brudepike-kjolene! Igjen, så beæret. Vi elsker dere, også!».

Det er tydelig at aldersforskjellen mellom Victoria og Nadina - som er på 25 år heller ikke har noe å si for vennskapet mellom de to kvinnene.

Ble seksbarns-stemor

Nadina, en ettertraktet modell fra Paraguay, og Marc Anthony startet å date på nyåret i 2022, og i mars samme år var de to offisielle på sosiale medier.

FORELSKET: Marc Anthony og Nadia Ferreira sommeren 2022. FOTO: NTB
FORELSKET: Marc Anthony og Nadia Ferreira sommeren 2022. FOTO: NTB Vis mer

Hun har tidligere markert seg i skjønnhetskonkurranser som Miss Paraguay og Miss Universe.

Bryllupet fant sted på Perez Art Museum i Miami, med flere hundre gjester - blant dem familien Beckham og skuespiller Salma Hayek (56). Bruden var ikledd en hvit kjole fra Galia Lahav, mens brudgommen bar Christian Dior.

Dette er Nadinas første ekteskap. Marc Anthony på sin side ble smidd i hymens lenker for fjerde gang. Han har tidligere vært gift med Dayanara Torres (48). De var gift i perioden 2000 til 2004, og har to sønner sammen.

Deretter giftet han seg med superstjerne Jennifer Lopez (53) i 2004, og sammen har de tvillingene Max og Emme (14). Bruddet kom i 2014.

Etter bruddet med JLo fant han lykken med skuespiller Shannon De Lima (34) fra Venezuela, men dette forholdet endte da han falt for 23-åringen Nadina - som han nå er gift med.

FOTO: Skjermdump / Instragram
FOTO: Skjermdump / Instragram Vis mer

Han har også to barn med eksen Debbie Rosado, som han var sammen med på 90-tallet. Dette betyr at 23-åringen Nadina er blitt fersk stemor for hele seks barn. Hvorav den eldste er seks år eldre enn henne selv.

Kilder: People og UsMagazine

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer