Nadia Ferreira

Victoria Beckham i ekstase! 54-åringen giftet seg med Nadina (23)

... og bruden avslører at firebarnsmoren Victoria hadde en finger med i bryllupsforberedelsene!

NADINA FERREIRA: Artist Marc Anthony giftet seg med modellen Nadia Ferreira fra Paraguay i januar. Her fra rød løper i november i fjor under Latin Grammy awards i Las Vegas. FOTO: NTB
NADINA FERREIRA: Artist Marc Anthony giftet seg med modellen Nadia Ferreira fra Paraguay i januar. Her fra rød løper i november i fjor under Latin Grammy awards i Las Vegas. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Bryllusklokkene ringte for den 54 år gamle artisten Marc Anthony og hans kjæreste Nadina Ferreira i slutten av januar.

Ekteparet trosser aldersforskjellen på 31 år - og gjør kritikerne til skamme!

Også parets gode venninne, firebarnsmoren Victoria Beckham (48) hyller kjærligheten dem i mellom.

Nylig delte hun et bilde av det nygifte paret på sin åpne Instagram-profil, der hun regelrett er i ekstase over giftemålet.

«Gratulerer til Mr. og Mrs. Muniz!!! Vi elsker dere begge to så mye, og det var en stor ære å være en del av deres spesielle dag og feire kjærligheten med dere!», skriver Victoria Beckham til bildet.

I kommentarfeltet har bruden Nadina, som er like gammel som Victoria og David (47) Beckhams eldste sønn Brooklyn, takket så mye for at venninnen og designeren Victoria var en så stor del av den spesielle dagen deres.

«Vi er så beæret over at dere var en så stor del av det sammen med oss! Og du forresten, gjorde en sinnssyk jobb med brudepike-kjolene! Igjen, så beæret. Vi elsker dere, også!».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer