Victoria Beckham:

Victoria Beckham overrasker alle: - Mer i vente!

Ekteparet Beckhams nyeste innlegg på sosiale medier går viralt. Gjemmer det seg et lite hint her?

VICTORIA BECKHAM: Ekteparet David (48) og Victoria (49) Beckham er på ferie sammen i Miami. FOTO: NTB
VICTORIA BECKHAM: Ekteparet David (48) og Victoria (49) Beckham er på ferie sammen i Miami. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Denne sommeren kan ekteparet David (48) og Victoria (49) Beckham feire hele 24 år som mann og kone. For øyeblikket er paret på ferie i Miami hvor de blant annet var på fotballkampen mellom Inter Miami og Cruz Azul.

Kampen var utsolgt og hadde 21.000 tilskuere – blant dem stjerner som Serena Williams, LeBron James og Kim Kardashian.

FOTO: NTB
FOTO: NTB Vis mer

Det som derimot går viralt på sosiale medier nå er en ekstraordinær forestilling fra ekteparet Beckham. I helgen delte nemlig Victoria en video av hun og ektemannen som synger karaoke til Spice Girls' låt «Say You'll Be There».

«Varmer opp vokalen i Miami. Mer i vente», skriver av Posh Spice til videoen.

@victoriabeckham

Warming up the vocals in Miami! More to come 🤫!! 🎶🎤

♬ original sound - Victoria Beckham

Den offisielle Spice Girls-kontoen kommenterte innlegget hennes med to hjerte-emojier. Kan dette være et hint om noe mer? Det er det flere enn oss som lurer på.

Emma Bunton fortalte nylig i et intervju med «This Morning» at bandet har snakket om å jobbe sammen igjen, men at det må være riktig timing. Ikke nok med det, i mai fortalte Mel B i et intervju med The Sun at de har jobbet med et hemmelig prosjekt alle sammen.

Den tidligere Spise Girls-sangerinnen deler ofte aktiviteter fra hverdagen på sine sosiale medier. I fjor delte David Beckham en video av kona som danser og synger til 90-talls hiten «Stop» av Spice Girls.

Ble allemannseie over hele verden

Victoria Beckham, og de andre kvinnene i Spice Girls, slo gjennom i 1996, og ble over natten allemannseie over hele verden. Det hadde både positive og negative konsekvenser.

Alt fra sangstemme, sceneantrekk og utseende ble plutselig et samtaleemne både i media og blant fansen. Dette er spesielt noe som gikk utover Victoria Beckham - kjent under kallenavnet «Posh Spice».

Uansett kroppsfasong er hun blitt vurdert og kritisert, hevder 48-åringen i dag.

- Jeg er blitt kalt ‘Porky Posh’ og ‘Skeletal Posh’ av media. Etter at jeg fødte Brooklyn var det en avisforside som pekte ut hver eneste del av kroppen min, som de rådet meg til å slanke.

David Beckham regnes som en av tidenes beste og mest berømte fotballspillere, og selv om det begynner å bli noen år siden han var aktiv på gresset for Manchester United, har han for lengst gått inn i fotballhistorien.

Lenge var han også en av verdens mest ettertraktede ungkarer, og til slutt var det Victoria Adams som trakk det lengste strået. I bryllupet på slottet Luttrellstown i Irland i 1999 hadde paret hele 500 gjester. For å beskytte seg mot verdenspressen solgte de bilderettighetene til kjendisbladet OK!, for den nette sum av 12,5 millioner.

Parets førstefødte sønn bærer det geografiske navnet Brooklyn, og har gjort seg bemerket både som modell og fotograf. Parets øvrige sønner heter Romeo og Cruz, mens datteren heter Harper.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer