Spice Girls:

Victoria Beckham overrasket med Spice Girls-reunion (men ikke på den måten du kanskje tror!)

Designet superkul t-skjorte med Spice Girls-motiv til veldedighet.

SPICE GIRLS: Tidligere Spice Girls-medlem Victoria Beckham har gjort suksess som klesdesigner, og har designet en egen Spice Girls-t-skjorte til veldedighet. FOTO: Omaze
SPICE GIRLS: Tidligere Spice Girls-medlem Victoria Beckham har gjort suksess som klesdesigner, og har designet en egen Spice Girls-t-skjorte til veldedighet. FOTO: Omaze Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi får aldri nok av nyheter om våre store 90-tallsidoler, og alle i KK-redaksjonen er megafans av popgruppen Spice Girls - som dessverre ble oppløst i 2001. Gleden var derfor stor da vi nylig oppdaget at Victoria «Posh Spice» Beckham (44) har designet en t-skjorte som vi kan legge til i Spice Girls-samlingen vår.

Ikke bare er t-skjorten veldig kul, men deler av salgssummen går til det veldedige formålet Red Nose Day USA. De retter fokus mot barn og unges ve og vel, ikke bare i USA, men også i Afrika, Asia og Latin-Amerika.

Det er Victoria Beckham som altså har designet t-skjorten, som viser de fire Spice Girls-medlemmene Emma Bunton (42), Melanie Chisholm (44), Geri Halliwell (45), Melanie Brown (42) og Victoria på front med veldedighetsorganisasjonens ikoniske røde neser. På baksiden av t-skjorten står Spice Girls-kallenavnene Posh, Scary, Sporty, Baby og Ginger.

Så dersom du kjenner en Spice Girls-fan er dette den perfekte gaven å gi henne (eller han!) - for her snakker vi gave med mening!

LES OGSÅ: Firebarnsmoren Victoria Beckham delte genialt motetips for gravide!

Vil spre girl power til barn og unge verden over

T-skjorten selges via nettstedet Omaze, og koster 35 dollar. Dette utgjør rundt 275 norske kroner. Og ja, de shipper til Norge! På nettsiden forklarer firebarnsmoren Victoria Beckham om prosjektet:

- Jeg har sett med mine egne øyne hvordan Red Nose Day USA har bedret livet til millioner av barn, og det har virkelig vært en inspirasjon for meg. Jeg er beæret over å få kunne designe denne t-skjorten, og på den måten spre budskapet om girl power til unge jenter og barn verden over. Hver t-skjorte som blir solgt støtter denne gode saken, og sørger for at alle barn får kjærlighet, trygghet og den støtten de trenger.

I et innlegg på Instagram-kontoen sin har hun også åpnet opp om sine sterke møter med barn og unge i Red Nose Day-prosessen.

«Jeg reiste til Kenya og så fantastiske programmer støttet av Red Nose Day USA. Jentene i disse programmene deltar på boksekurs, som ikke bare skal lære dem om selvforsvar, men også lederskap - hjelpe dem å finne deres girl power. Jeg ble så inspirert av de unge kvinnene jeg møtte der. Og det handler ikke bare om å være sterk i bokseringen; disse jentene er fremtidige leger, advokater, og som har mulighet til å ta regi over sitt eget liv. De skal forme sin egen fremtid - det er girl power, det!».

Og det er vi helt enige med Victoria Beckham i!

LES OGSÅ: Beckham-skandalene vi aldri glemmer

Opptrer Spice Girls i kongelig bryllup?

Forrige gang Spice Girls-jentene sto på scenen sammen var for øvrig i august 2012, da de fremførte en medley av Wannabe og Spice Up Your Life på Sommer-OLs avslutningsseremoni i London. Fremføring fikk svært positiv respons fra publikum, og ble, ifølge Wikipedia, det øyeblikket som ga mest utslag på sosiale medier gjennom hele OL, med over 116 000 tweets per minutt.

Den 19. mai gifter prins Harry (33) av England seg med den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (36). Under et intervju på amerikansk TV i februar hintet Spice Girls-medlem Melanie Brown, ifølge The Telegraph, om at hun og de andre Spice Girls-medlemmene har sagt ja til å opptre på bryllupsfesten.

Vi krysser fingrene!

GIRL POWER: Spice Girls var en av de hotteste popgruppene på 90-tallet. Dette bildet er fra 1999. Fra venstre: Emma Bunton, Melanie Chisholm, Victoria Beckham og Melanie Brown. FOTO: NTB Scanpix
GIRL POWER: Spice Girls var en av de hotteste popgruppene på 90-tallet. Dette bildet er fra 1999. Fra venstre: Emma Bunton, Melanie Chisholm, Victoria Beckham og Melanie Brown. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: David Beckham fikk tyn for kyssebilde med datteren Harper

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer