Spice Girls:

Victoria Beckham overrasket med Spice Girls-reunion (men ikke på den måten du kanskje tror!)

Designet superkul t-skjorte med Spice Girls-motiv til veldedighet.

SPICE GIRLS: Tidligere Spice Girls-medlem Victoria Beckham har gjort suksess som klesdesigner, og har designet en egen Spice Girls-t-skjorte til veldedighet. FOTO: Omaze
SPICE GIRLS: Tidligere Spice Girls-medlem Victoria Beckham har gjort suksess som klesdesigner, og har designet en egen Spice Girls-t-skjorte til veldedighet. FOTO: Omaze Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi får aldri nok av nyheter om våre store 90-tallsidoler, og alle i KK-redaksjonen er megafans av popgruppen Spice Girls - som dessverre ble oppløst i 2001. Gleden var derfor stor da vi nylig oppdaget at Victoria «Posh Spice» Beckham (44) har designet en t-skjorte som vi kan legge til i Spice Girls-samlingen vår.

Ikke bare er t-skjorten veldig kul, men deler av salgssummen går til det veldedige formålet Red Nose Day USA. De retter fokus mot barn og unges ve og vel, ikke bare i USA, men også i Afrika, Asia og Latin-Amerika.

Det er Victoria Beckham som altså har designet t-skjorten, som viser de fire Spice Girls-medlemmene Emma Bunton (42), Melanie Chisholm (44), Geri Halliwell (45), Melanie Brown (42) og Victoria på front med veldedighetsorganisasjonens ikoniske røde neser. På baksiden av t-skjorten står Spice Girls-kallenavnene Posh, Scary, Sporty, Baby og Ginger.

Så dersom du kjenner en Spice Girls-fan er dette den perfekte gaven å gi henne (eller han!) - for her snakker vi gave med mening!

LES OGSÅ: Firebarnsmoren Victoria Beckham delte genialt motetips for gravide!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer