David Beckham:

Victoria om mannens besettelse: – Det ødelegger livet mitt

Victoria Beckham er oppgitt over måten mannen David tilbringer nettene på.

NATTLIG HOBBY: Viktoria Beckham har beklaget seg på instagram over mannens nattlige aktiviteter. Her fra Diors visning under Paris Fashion Week 2020. FOTO: NTBScanpix
NATTLIG HOBBY: Viktoria Beckham har beklaget seg på instagram over mannens nattlige aktiviteter. Her fra Diors visning under Paris Fashion Week 2020. FOTO: NTBScanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At David Beckham er en av verdens beste fotballspillere gjennom tidene er et ubestridt faktum. Selv om det begynner å bli mange år siden han var aktiv på gresset for Manchester United, har han for lengst gått ned i fotballhistorien.

Ettertraktet

Lenge var han også en av verdens mest ettertraktede ungkarer, og det har ikke manglet på beundrerinner. Til slutt var det eks-Spice Girl Victoria Adams som gikk av med seieren, og i bryllupet på slottet Luttrellstown i Irland for drøyt 20 år siden hadde paret hele 500 gjester. For å beskytte seg mot verdenspressen solgte paret bilderettighetene eksklusivt til kjendisbladet OK!, for den nette sum av 12,5 millioner.

Oppfinnsomt

Mange stusset kanskje da parets førstefødte sønn fikk det geografiske navnet Brooklyn, og 20-åringen har siden gjort seg bemerket både som modell og fotograf. Parets øvrige sønner heter Romeo (17) og Cruz (15) , og paret har i tillegg datteren Harper (8).

KK har tidligere skrevet om Victorias Beckhams suksess som designer, og Beckham-familien legger stadig ut familiebilder der de heier å hverandre, enten det er på catwalken, på fotballbanen eller på ferier.

Ukjent hobby

Det som kanskje er mer overraskende er at David Beckham har en hobby man kanskje ikke forbinder med middelaldrende menn - og det er den som har fått kona til å rive seg i håret .

På instagramkontoen sin legger nemlig David stadig vekk ut bilder av seg selv, der han med barnslig iver sitter foran en eske, klar til å gyve løs på sin store lidenskap: lego.

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victoria Beckham / Instagram Vis mer

Vi snakker ikke her om duplo-lego eller vanlige klosser ment for fribygging. Nei, det David Beckham har lagt sin elsk på, er de største byggesettene den danske leketøysgiganten har å by på.

Så langt har han bygget et Disney prinsesse-slott, Galtwort-borgen, og en Landrover Defender, alle mastodont-konstruksjoner som krever nennsomme finger - og veldig mye tålmodighet.

Bygget hele livet

David er ikke redd for å dokumentere sin hobby, og Victoria er heller ikke sen om å fleipe om mannens bedrifter. Da David var gjest på Jimmy Fallon-show nylig, fortalte han:

– Jeg elsker Lego, fra lenge før jeg fikk barn selv. Jeg begynte da jeg var åtte- ni år og jeg holder på ennå.

Kona er lei

David fortalte videre at kona er temmelig oppgitt over ham:

– Victoria ler av meg og kommer ned klokken to på natta mens jeg fortsatt sitter og bygger.

David kunne avsløre at Victoria gjerne legger ut innlegg på instagram om byggingen hans, som da han bygget en Landrover Defender:

– Hun la ut noe her om dagen, for legosettet var fra 11 år og oppover, og hun skrev: «Seriøst?».

Videosnutten viser David som bygger Landroveren, mens Victoria spør i bakgrunnen: «Hvor lenge skal du holde på, David? 20 minutter? Det står på esken at det er fra 11 år, men du er 44».

Det hører med til historien at Davids svar til Victoria er: «Og du er 45».

LEGO-LYKKE: Victoria Beckham spøkte på instagram med at mannen Davids interesse for lego har nådd en grense. FOTO: Instagram, gjengitt i The Sun
LEGO-LYKKE: Victoria Beckham spøkte på instagram med at mannen Davids interesse for lego har nådd en grense. FOTO: Instagram, gjengitt i The Sun Vis mer

Ødelegger livet!

Da David for en stund siden brukte hele dagene - og store deler av nettene med å bygge Galtvort til datteren sin, var Victoria raskt ute. I en hel føljetong på instagram beklaget hun seg spøkefullt over mannens innsats:

«Nå er han igang igjen. Dette slottet holder på å ødelegge livet mitt» skrev Victoria, ifølge The Sun.

Da David fikk et gjensyn med konas mange lego-innlegg hos Jimmy Fallon, forsvarte han hobbyen sin og konkluderte:

– Jeg elsker lego. Det gir meg en ro å holde på med.

– Nå blir Victoria glad!

Jimmy Fallon overrakte fotballstjernen et av verdens største legobyggesett, selveste «Millenium Falcon» fra Star Wars, med aldersanbefaling 16 + og hele 7500 brikker. Altså et byggesett betydelig mer avansert og tidkrevende enn tidligere byggverk David har prestert.

David Beckham takket, og svarte:

– Victoria kommer til å bli over seg av glede!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer