David Beckham:

Victoria om mannens besettelse: – Det ødelegger livet mitt

Victoria Beckham er oppgitt over måten mannen David tilbringer nettene på.

DAVID BECKHAM: Viktoria Beckham har beklaget seg på instagram over mannens nattlige aktiviteter. Her fra Diors visning under Paris Fashion Week 2020. FOTO: NTB
DAVID BECKHAM: Viktoria Beckham har beklaget seg på instagram over mannens nattlige aktiviteter. Her fra Diors visning under Paris Fashion Week 2020. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

At David Beckham er en av verdens beste fotballspillere gjennom tidene er et ubestridt faktum. Selv om det begynner å bli mange år siden han var aktiv på gresset for Manchester United, har han for lengst gått ned i fotballhistorien som en av verdens beste midtbanespillere.

Ettertraktet

Lenge var han også en av verdens mest ettertraktede ungkarer, og det har ikke manglet på beundrerinner. Til slutt var det eks-Spice Girl Victoria Adams som gikk av med seieren, og i bryllupet på slottet Luttrellstown i Irland for drøyt 20 år siden hadde paret hele 500 gjester. For å beskytte seg mot verdenspressen solgte paret bilderettighetene eksklusivt til kjendisbladet OK!, for den nette sum av 12,5 millioner.

Oppfinnsomt

Mange stusset kanskje da parets førstefødte sønn fikk det geografiske navnet Brooklyn, og han har siden gjort seg bemerket både som modell og fotograf. Parets øvrige sønner heter Romeo og Cruz , og paret har i tillegg datteren Harper.

KK har tidligere skrevet om Victorias Beckhams suksess som designer, og Beckham-familien legger stadig ut familiebilder der de heier å hverandre, enten det er på catwalken, på fotballbanen eller på ferier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.