Kronprinsesse Victoria:

- Victoria sa at det var sterkt gjort å reise alene med to små babyer

Anna (31) er alenemor til tvillingene Maximilian og Benjamin. I april møttes tobarnsmødrene om bord på flyet til Stockholm.

KRONPRINSESSE VICTORIA: Den svenske kronprinsessen roste alenemoren Anna Swic da de møttes om bord på flyet fra Riga til Stockholm i slutten av april. Bildet at Victoria og Daniel er fra Riga-turen. Legg merke til at hun på selfien i saken har på seg den samme kjolen om bord på flyet på vei hjem som under besøket i Latvia. FOTO: Privat og NTB Scanpix
KRONPRINSESSE VICTORIA: Den svenske kronprinsessen roste alenemoren Anna Swic da de møttes om bord på flyet fra Riga til Stockholm i slutten av april. Bildet at Victoria og Daniel er fra Riga-turen. Legg merke til at hun på selfien i saken har på seg den samme kjolen om bord på flyet på vei hjem som under besøket i Latvia. FOTO: Privat og NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av april reiste alenemoren Anna Swic (31) fra Riga til Stockholm med tvillingsønnene Maximilian og Benjamin (9 måneder). Alle som har reist med barn på fly vet at det kan være en prøvelse, men for Anna skulle det vise seg å føre til et svært spesielt og hyggelig møte.

Om bord på flyet fra Riga satt nemlig kronprinsesse Victoria (40) og ektemannen prins Daniel (44). De hadde vært på offisielt besøk i Riga og var på vei hjem til Stockholm, Anna på sin side hadde vært på jobbreise. Hun jobber med teknisk support for Visma.

- Victoria og Daniel satt bakerst i flyet. Da fest setebeltet-skiltet slukket ville ikke den ene tvillingen sitte stille, så jeg lot han krype i gangen. Han krøp bakover i flyet, og jeg var ganske sikker på at Victoria og Daniels vakter skulle stoppe oss, men han fikk fortsette, sier hun til KK og legger til:

- Han tittet på skoene til alle passasjerene, og så krabbet han bort til Daniel. Han lo og sa noe til Maximilian. Så oppdaget de at jeg hadde Benjamin i bæresele, og da sa Victoria at det var sterkt gjort av meg å reise alene med to små babyer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer