Kronprinsesse Victoria:

- Victoria sa at det var sterkt gjort å reise alene med to små babyer

Anna (31) er alenemor til tvillingene Maximilian og Benjamin. I april møttes tobarnsmødrene om bord på flyet til Stockholm.

KRONPRINSESSE VICTORIA: Den svenske kronprinsessen roste alenemoren Anna Swic da de møttes om bord på flyet fra Riga til Stockholm i slutten av april. Bildet at Victoria og Daniel er fra Riga-turen. Legg merke til at hun på selfien i saken har på seg den samme kjolen om bord på flyet på vei hjem som under besøket i Latvia. FOTO: Privat og NTB Scanpix
KRONPRINSESSE VICTORIA: Den svenske kronprinsessen roste alenemoren Anna Swic da de møttes om bord på flyet fra Riga til Stockholm i slutten av april. Bildet at Victoria og Daniel er fra Riga-turen. Legg merke til at hun på selfien i saken har på seg den samme kjolen om bord på flyet på vei hjem som under besøket i Latvia. FOTO: Privat og NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av april reiste alenemoren Anna Swic (31) fra Riga til Stockholm med tvillingsønnene Maximilian og Benjamin (9 måneder). Alle som har reist med barn på fly vet at det kan være en prøvelse, men for Anna skulle det vise seg å føre til et svært spesielt og hyggelig møte.

Om bord på flyet fra Riga satt nemlig kronprinsesse Victoria (40) og ektemannen prins Daniel (44). De hadde vært på offisielt besøk i Riga og var på vei hjem til Stockholm, Anna på sin side hadde vært på jobbreise. Hun jobber med teknisk support for Visma.

- Victoria og Daniel satt bakerst i flyet. Da fest setebeltet-skiltet slukket ville ikke den ene tvillingen sitte stille, så jeg lot han krype i gangen. Han krøp bakover i flyet, og jeg var ganske sikker på at Victoria og Daniels vakter skulle stoppe oss, men han fikk fortsette, sier hun til KK og legger til:

- Han tittet på skoene til alle passasjerene, og så krabbet han bort til Daniel. Han lo og sa noe til Maximilian. Så oppdaget de at jeg hadde Benjamin i bæresele, og da sa Victoria at det var sterkt gjort av meg å reise alene med to små babyer.

LES OGSÅ: Slik blir de kongelige babynavnene i fremtiden

- De utstrålte en helt egen varme

Anna spurte om de hadde lyst til å være med på et bilde, og det sa de ja til, men at bildet måtte tas når flyet hadde landet.

- Vi gikk helt bakerst i flyet, og så fikk jeg en impulsiv idé om å ta en selfie med alle sammen. Det ble de med på!

- Hvordan opplevde du kronprinsesseparet?

- De utstrålte en helt egen varme, og var veldig lyttende og stilte flere spørsmål. De svarte også på spørsmålene jeg stilte med et stort smil. De er like fantastiske i virkeligheten, som de er på TV og i pressen. Jeg kan bare forestille meg hvor trøtte og slitne de var, for det var jo sent, men de tok seg god tid. Det blir gøy å vise frem bildet når barna blir eldre, sier Anna til KK med et smil.

FIN FAMILIE: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel er foreldre til prinsesse Estelle (6) og prins Oscar (2). Dette bildet ble tatt i forbindelse med 40-årsfeiringen til Victoria i fjor sommer. FOTO: NTB Scanpix
FIN FAMILIE: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel er foreldre til prinsesse Estelle (6) og prins Oscar (2). Dette bildet ble tatt i forbindelse med 40-årsfeiringen til Victoria i fjor sommer. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Kronprinsesse Victoria er jo selv tobarnsmor, og har datteren prinsesse Estelle (6) og sønnen prins Oscar (2) med ektemannen. Den kommende dronningen av Sverige har neppe reist alene med barna før, så det er ikke rart at hun var imponert over alenemoren Annas flyreise med de to barna.

LES OGSÅ: Prinsesse Madeleine fikk sjokk da hun kledde på seg brudekjolen på bryllupsdagen!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer