Hans Majestet Kongens Garde

Videoen av Hans Majestet Kongens Garde tar av på sosiale medier

SAS-flyvert Vegar Stenbakk fanget det rørende øyeblikket.

HANS MAJESTET KONGENS GARDE: HMKG musikk- og drilltropp var i London for å markere dronning Elizabeths 70-årsjubileum. VIDEO: Vegar Stenbakk / SAS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I anledning den britiske regenten dronning Elizabeths (96) feiring av 70 år på tronen, var kong Haralds HMKG, bedre kjent som Hans Majestet Kongens Garde, til stede i London for å markere jubileet.

Troppen ble flydd ned av SAS lørdag 7. mai, og ved ankomst satte de i en felles sang for flyvertene, pilotene og det øvrige mannskapet på flyet.

Det ble et svært rørende og sterkt øyeblikk, som flyvert Vegar Stenbakk fanget på film. Videosnutten har han delt på Instagram og TikTok, og har i skrivende stund fått over 100 000 visninger.

KK har vært i kontakt med Stenbakk, som har gitt sitt samtykke til at videoen blir publisert.

- Vi fløy HMKG musikk- og drilltropp til London, hvor de skulle delta i dronning Elisabeths 70-årsjubileum. Da vi hadde landet lurte de på om de fikk lov til å synge en sang for oss - og ja, dette er resultatet! sier flyvert Stenbakk til KK.

- Hvordan var det å høre troppen synge den vakre sangen om bord på flyet?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.