Adele Adkins:

- Vil gifte meg igjen

Sangstjerna Adele åpner opp om framtida.

RØPER: Artisten Adele deler detaljer om barn og giftemål. Foto: Brett D. Cove/SplashNews.com/NTB
RØPER: Artisten Adele deler detaljer om barn og giftemål. Foto: Brett D. Cove/SplashNews.com/NTB Vis mer
Publisert

Superstjerna Adele Adkins (34), bedre kjent under artistnavnet Adele, har oppnådd stor suksess de siste årene, og i 2020 fikk hun kanskje spesielt mye omtale etter at hun avslørte en ny totalforvandling på Instagram.

Året etter begynte også romanseryktene å svirre etter at 34-åringen ble sett sammen med sportsagenten Rich Paul (40) under en basketballkamp, og på seinere tid har paret både bekreftet forholdet og rukket å bli samboere.

Nå deler sangfuglen flere detaljer om framtiden sammen med sin utkårede, noe hun gjør i et intervju med magasinet Elle.

Gifteklar

Tidlig i fjor ble artisten offisielt skilt fra eksmannen Simon Konecki (48) etter at paret ble separert i 2019.

Sammen deler de omsorgen for den ni år gamle sønnen Angelo.

Det kan imidlertid se ut til at sønnen trolig blir storebror i framtiden, da «Hello»-sangeren avslører at hun ikke ser bort ifra en utvidelse av familien.

- Jeg vil definitivt ha flere barn. Jeg er hjemmekjær og jeg er en matriark, og et stabilt liv hjelper meg med musikken min. Men akkurat nå er Vegas alt jeg tenker på. Jeg vil få det til som faen, forteller artisten som skal opptre i storbyen.

Overfor magasinet understreker hun at hun ikke har blitt fridd til av sportsagenten helt ennå, men at hun like så gjerne kunne vært gift med han.

- Jeg er bare forelsket. Jeg er så glad som jeg noen gang kommer til å bli. Jeg kunne like gjerne vært gift, forteller hun.

Hun er også klar i sin tale hva gjelder et potensielt frieri. På spørsmål om hun kunne tenke seg å gifte seg på nytt, svarer hun nemlig:

- Ja, absolutt.

Ryggproblem

I intervjuet kan hun også avsløre en hendelse som har forårsaket store ryggsmerter for 34-åringen.

Men det er verken tunge løft eller avansert scenekoreografi som har skylden for den dårlige ryggen, for det var nemlig sønnen som gjorde at en skive i ryggraden sklei ut av posisjon.

Den uheldige hendelsen skal ha funnet sted i januar 2021, da Adele sto på badet. Da hun kom ut hoppet hennes da 8 år gamle sønn Angelo fram og skremte henne, noe som medførte ryggskaden.

Vond rygg skal imidlertid ikke være fjernt for sangeren, som forklarer at hun har slitt med dårlig rygg siden tenårene.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer